22-letno pevko so nezavestno našli v kadi v njenem domu v Roswellu v Georgii 31. januarja. Foto: AP
22-letno pevko so nezavestno našli v kadi v njenem domu v Roswellu v Georgii 31. januarja. Foto: AP

Cissy Houston, mati pokojne zvezdnice Whitney Houston, je spregovorila za Entertainment Tonight. Dejala je, da ji je zelo težko, kadar obišče Bobbi, saj se njeno stanje ni izboljšalo. Še vedno je v umetni komi, Cissy pa je pripravljena tudi na najhujše. "Ne morem vplivati na to. Odločil bo Gospod," je povedala.

Bobbi Kristina, hčerka pokojne pevke Whitney Houston, je v umetni komi od 31. januarja, ko so jo nezavestno našli v kadi. Februarja so zdravniki na kratko prekinili komo, a je Bobbi doživela več epileptičnih napadov. Dekle so marca odpustili iz bolnišnice v Atlanti, kjer je bila na oddelku intenzivne nege, in jo preselili v rehabilitacijski center.

"Čakam na spremembo, kakršno koli že," je še povedala 81-letna Cissy. Zaveda se, da nič ni odvisno od njih, največ, kar lahko storijo, je, da Kristino vsak dan obiščejo in se z njo pogovarjajo: "Še vedno nas lahko sliši," meni babica. Intervju je izkoristila tudi za zahvalo vsem, ki mislijo na Bobbi in molijo zanjo.

Pred dnevi so sicer mediji poročali, da sta uradna Bobbijina skrbnika postala njen oče Bobby Brown in Pat Houston, Whitneyjina tesna prijateljica in žena njenega brata Garyja. Tako sta postala odgovorna za vse zdravniške odločitve, ki jih bosta sprejela v povezavi z zdravljenjem Bobbi Kristine. Veliko možnosti nimata, lahko pa se odločita, da bi ponovno poskusili prekiniti umetno komo.