Najmlajši se je rodil leta 2023. Fotografija je iz leta 2021, ko je bilo še šest otrok. Foto: AP
Najmlajši se je rodil leta 2023. Fotografija je iz leta 2021, ko je bilo še šest otrok. Foto: AP

"Vabimo vas v naš dom, da doživite vzpone in padce, dobro, slabo, divje in noro. Dom je kraj, kjer smo najraje," je 66-letnik, obkrožen s svojimi sedmimi otroki, dejal v videu na družbenih omrežjih.

Oddaja, z delovnim naslovom The Baldwins, naj bi na televizijske zaslone prišla prihodnje leto.

"Alec in Hilaria Baldwin polnita naslovnice, odkar sta se poročila pred skoraj 12 leti," piše v izjavi televizijskega programa TLC, ki je dodal, da tako se prvič odpirata o svojem družinskem življenju s sedmimi odraščajočimi otroki in želita, da so vsi priča "nenehni ljubezni, smehu in drami", poroča Guardian.

Že lanskega novembra je neimenovan vir napovedal, da zakonca Baldwin pripravljata oddajo, ki bo dala "avtentičen prikaz tega, kdo so Baldwini". "Vse je povezano z mojo družino," je dejal igralec in dodal, da nikamor ne more za dlje časa, ker imata toliko otrok.

Baldwina julija sicer čaka sojenje za nenamerni umor direktorice fotografije Halyne Hutchins med snemanjem filma Rust leta 2021. Grozi mu do 18 mesecev zapora, krivdo pa je zanikal. Produkcija filma se je lani sicer nadaljevala, izšel naj bi letos.