Michael Ballack in Simona Lambe sta se na poroko pripeljala v beli limuzini. Foto: EPA
Michael Ballack in Simona Lambe sta se na poroko pripeljala v beli limuzini. Foto: EPA
Cristiano Ronaldo
Cristiano še vedno ni našel ljubezni svojega življenja. Foto: EPA

Nobenemu od obeh nogometašev ni uspelo osvojiti evropskega prvenstva v nogometu, a se s tem očitno ne obremenjujeta preveč, saj njuno (ljubezensko) življenje teče naprej.

Kapetan nemške izbrane vrste je izkoristil počitnice za poroko s svojo dolgoletno spremljevalko Simono Lambe. Kot poroča nemški Bild, je poročna slavnost bila ob jezeru Starnberg. Na poporočni zabavi, ki bo predvidoma v torek, mladoporočenca pričakujeta 400 gostov, med drugim tudi nemško nogometno legendo Franza Beckenbauera.

Cristiano spet samski
Medtem ko se je 31-letni nemški zvezdnik odločil ustaliti, pa tega očitno še ne namerava storiti portugalski lepotec. Cristiano je končal svojo polletno zvezo s špansko starleto Nereido Gallardo. Ta novica je presenetila marsikoga, saj sta nekdanja zaročenca še prejšnji teden skupaj uživala na Sardiniji. Pravi razlog za konec ljubezni med portugalskim reprezentantom in medicinsko sestro še ni znan, a se po medijih že pojavljajo razne različice.

Nereida ima rada nogometaše
Ena od teh pravi, da se je Ronaldo naveličal poslušati različne zgodbe o domnevni burni seksualni preteklosti njegove izbranke. Druga različica pravi, da je Nereida nedolgo preden je spoznala Cristiana, spala s še enim nogometašem, Sergiom Ramosom. Ta pa bo morda kmalu postal njegov soigralec, saj je znano, da si direktor Real Madrida zelo želi videti Ronalda v vrstah kraljevega nogometnega kluba, kjer igra tudi španski nogometaš.

Mama je bila proti
Zadnja v nizu različic pravi, da je Ronaldo poslušal nasvete svoje matere, ki je sinovi zvezi nasprotovala od vsega začetka, predvsem zaradi tega, ker je menila, da je Nereida z njenim sinom samo zaradi denarja. Najbolj pa naj bi Ronalda razburilo to, da je španska lepotica medijem razkrivala detajle njunega ljubezenskega življenja. Kakršen koli je že razlog konca njune ljubezni je vseeno, saj je za Ronaldove oboževalke pomembno le, da je on spet samski.

D. S.