Bebe Rexha na filmskem festivalu v Cannesu maja letos. Foto: EPA
Bebe Rexha na filmskem festivalu v Cannesu maja letos. Foto: EPA

"Ravno sem prestala razhod s fantom, zato je možno, da postanem malo emocionalna," je dejala 33-letna pevka, preden je zapela pesem o razhajanju.

Pozneje je postala vidno solzna ob pogledu na transparent enega od oboževalcev, ki ji je sporočal, da je popolna takšna, kot je.

Rexha je večer zaključila v nočnem klubu Heaven, kjer je obiskovalcem razkrila načrte, da si bo "poiskala novega fanta".

Do potrdila, da se je razšla, prihaja dva tedna po tem, ko je na svojem Instagramu objavila sporočilo, ki ji je poslal 39-letni Sayfari, v katerem je komentiral tudi njene na novo pridobljene kilograme.

“Vedno sem ti rekel, da bom iskren s tabo in tvoj obraz se je spreminjal, zato sem ti povedal, da se. To je bil pogovor, ki sva ga imela in ti si me naravnost vprašala glede tega. Ker mi je mar. Bi raje, da ti lažem? Zredila si se za 15 kilogramov in tvoj obraz se je spremenil,” je zapisal Sayfari v sporočilu, ki ga je Rexha nato javno delila s svojimi 10,8 milijona sledilci.

“Mar bi se moral pretvarjati, da se to ni zgodilo in da je to prav? Daj, no, ko se jaz zredim za en kilogram, mi rečeš debelinko in praviš, da sem debel. To ne pomeni, da me nimaš rada.”

Iskreno o pridobljeni teži

Sayfari v sporočilu Rexhi še očita, da uporablja svojo "jezo ali negotovost" kot orožje, da bi skušala "najti razloge za razhod”.

Nominiranka za grammy je zvezo s Sayfarijem, producentom in režiserjem, začela leta 2020.

Rexha je sicer večkrat odkrito spregovorila o svoji teži in v pogovorni oddaji Jennifer Hudson maja letos razkrila, da se je za 15 kilogramov zredila tako hitro zaradi sindroma policističnih jajčnikov (PCOS).

“Bila sem precej bolj vitka in res sem se nekaj zredila – s tem so prišli tudi negativni komentarji. Zaradi tega nisem jezna, ker je res, ampak ko bereš take komentarje, ti meša glavo. Nikoli ne veš, kaj nekdo prestaja, kaj se dogaja v njegovem življenju, tako da je težko. Ampak smo leta 2023 in zdi se mi, da ne bi smeli več govoriti o teži neke osebe," je dejala.