Boris Becker je odšel pod nož. Foto: EPA
Boris Becker je odšel pod nož. Foto: EPA
Sara Carbonero
Ikerju Cassilasu zavidajo mnogi, ker ima ob sebi takšno lepotico, kot je Sara Carbonero. Foto: EPA

Boris je v televizijskem intervjuju v londonski O2 areni, kjer se je družil z otroki med športnim dogodkom Barclays Baseline 2010, priznal, da je odšel pod nož, saj je želel ohraniti mladostni videz.

Ko ga je novinar vprašal, kako mu uspe, da je videti tako dobro za svoja leta - Boris ima 43 let - je odgovoril: "Temno je tukaj v dvorani in ne vidite mojih gubic. Res pa je, da sem pred kratkim imel facelifting, pa tudi lase si barvam."

Sara si želi večjih prsi
Španski mediji so se razpisali, da naj bi pod nož odšla tudi športna novinarka Sara Carbonero, dekle španskega nogometaša Ikerja Casillasa. Lepotica naj bi si za prvo obletnico ljubezenske zveze z Ikerjem zaželela večjih prsi.

Želeli so jo mnogi, osvojil jo je Iker
Sara Carbonero, ki si jo je (neuspešno) želel imeti tudi Cristiano Ronaldo, je Ikerja spremljala tudi na svetovnem nogometnem prvenstvu v JAR-u. Španka je namreč poročala o dogajanju na SP za eno izmed španskih televizij. Takrat so Sari mnogi očitali, da naj bi bila ravno ona kriva za poraz Španije v tekmi s Švicarji - Carbonerova, ki je stala za golom Ikerja Cassilasa, naj bi svojega dragega dekoncentrirala. Španski vratar je na kritike odgovoril, da svoje delo opravlja profesionalno in da Sara ni kriva za poraz.

Španci so pozneje postali nogometni prvaki, ob zmagi pa je Sara za nekaj izjav zaprosila Ikerja, ki svojega navdušenja ni mogel skriti in je svojo drago strastno poljubil kar med intervjujem. Omenjenega prizora se lahko spomnite spodaj.