Pevka ameriških in mehiških korenin Becky G in njen srčni izbranec Sebastian Lletget, ki sta v zvezi že od leta 2016, sta svojim sledilcem na družbenih omrežjih naznanila veselo novico – 30-letni nogometni zvezdnik, ki se je rodil argentinskim staršem, a odraščal v Ameriki, je pokleknil pred pet let mlajšo glasbenico.

"Najino mesto za vedno," sta napisala v skupni objavi, ki je vključevala tri fotografije poteka čarobnega trenutka na pomolu. Na prvi je bodoči ženin na enem kolenu, na drugi se dolgoletni par srečno objema, zadnja pa je selfie, na katerem Becky G, s pravim imenom Rebbeca Marie Gomez, ponosno razkazuje ovalni zaročni diamantni prstan, poroča Billboard.

Zaročna objava je hitro požela številne čestitke. “Oh moj bog! Upam, da bodo vse noči poročne in vsi tedni medeni,” je zapisala glasbenica Karol G, ki je z novopečeno zaročenko ustvarila uspešnico MAMIII. Veselili sta se tudi pevki Leslie Grace in Ángela Aguilar, zvezdnica Anitta pa je navdušeno zapisala: "Takoj grem pripravit obleko za poroko."