Jennifer obožuje prireditve in rdeče preproge, medtem ko je Afflecku pogosto vidno mučno na tovrstnih dogodkih. Foto: Reuters
Jennifer obožuje prireditve in rdeče preproge, medtem ko je Afflecku pogosto vidno mučno na tovrstnih dogodkih. Foto: Reuters

54-letno pevko in igralko so opazili na jahti v Positanu na Amalfijski obali, kjer so jo paparaci ovekovečili, medtem ko je snemala selfije s kozarcem vina.

"Ben še naprej živi v najeti hiši v Brentwoodu, kjer je zdaj že okoli dva meseca,” je povedal vir za revijo People. "Zdi se, da je dobro. Vsak dan je v svoji pisarni in je osredotočen na delo. Prav tako tudi preživlja čas s svojimi otroki."

51-letni igralec in režiser ima s svojo nekdanjo soprogo Jennifer Garner tri otroke, Violet (18), Seraphino (15) in Samuela (12).

Ločitev pred vrati

Po vrnitvi z dopusta so Lopez opazili med prihodom v Affleckovo pisarno v West Hollywoodu.

Večkratna dobitnica grammyja, sodeč po fotografijah paparacev, še nosi zaročni in poročni prstan, medtem ko so Afflecka večkrat opazili brez prstana.

Kot poročajo ameriški mediji, naj bi bila ločitev pred vrati, par pa je tudi dal na prodaj svojo 60 milijonov vredno graščino na Beverly Hillsu, ki sta jo kupila maja lani.

"Jenny ima dovolj in se je res trudila, ampak ne more več," je povedal znanec prejšnji teden za Daily Mail in še dodal, da se zakon zvezdniškega para "ne izboljšuje, ampak samo še slabša".

Pop zvezdnica naj bi se zdaj osredotočala na svoja otroka, 16-letna dvojčka Maxa in Emme, ki sta se ji rodila v zakonu s pevcem Marcom Anthonyjem, in kariero.

Nek drugi vir, blizu Lopez, pa je dejal, da je Affleck lahko "zelo zlovoljen in ne ravno vir zabave", da pa je "čudovit oče".

Afflecku in Lopez tudi v drugo ni šlo. Foto: EPA
Afflecku in Lopez tudi v drugo ni šlo. Foto: EPA

Zakon kot "vročične sanje"

Prav tako ta mesec je Entertainment Tonight ob sklicevanju na dobro obveščene vire poročal, da par živi ločeno, da pa se uradno še nista razšla.

"Na tej točki vsak od njiju počne svoje stvari. V to zvezo sta se spustila zelo optimistično in si mislila, da se stvari lahko spremenijo, a se niso."

Vir pa je za Page Six povedal, da se je Affleck "streznil" glede svojega dvoletnega zakona z Lopez, v katerega se je podal "kot v vročičnih sanjah". "Če bi se lahko ločil na podlagi začasne neprištevnosti, bi se," je dejal vir.

Zvezdnika sta bila prvič zaročena leta 2004, a sta tik pred zdajci poroko odpovedala, nato pa sta romanco obudila 17 let kasneje leta 2021 in se leta 2022 poročila. Obakrat naj bi bila za zvezo usodna prevelika medijska pozornost – njega to moti, medtem ko ona v tem uživa, še poročajo.