Situacija je presenetila vso družino. Foto: EPA
Situacija je presenetila vso družino. Foto: EPA
Leta 2021 sta se skupaj udeležila tudi Odprtega prvenstva ZDA. Foto: EPA
Leta 2021 sta se skupaj udeležila tudi Odprtega prvenstva ZDA. Foto: EPA

Ameriška zvezdnika Ben Stiller in Christine Taylor sta se spoznala leta 1999, leto pozneje pa sta se na Havajih tudi poročila. Po 17 letih zakona sta maja leta 2017 naznanila, da se bosta odpravila po ločenih poteh, takrat pa poudarila, da bosta na prvo mesto postavila vzgajanje svojih otrok – par ima 19-letno hčer Ello Olivio in tri leta mlajšega sina Quinlina Dempseyja.

Čez leta sta se ves čas podpirala, skupaj sta kot družina preživela veliko časa, javnost pa je zdaj presenetila igralčeva uradna potrditev, da sta se z nekdanjo ženo znova romantično zbližala in po skoraj petih letih od ločitve ljubezni dala novo priložnost. "Bila sva ločena, a sva znova skupaj in glede tega sva vesela. Za vse nas je bilo to res nepričakovano, a čudovito," je v intervjuju za revijo Esquire povedal 56-letnik in dodal, da je za to delno zaslužna pandemija covida-19.

Že na začetku zaprtja sta se namreč z nekdanjo ženo dogovorila, da se bo preselil nazaj v skupni družinski dom, saj bi tako lahko z otrokoma preživel več časa. "Čez čas se je seveda vse razvilo. Mislim, da spoštujeva, kako sva si podobna, pa tudi kako sva si različna. Tako lahko nekoga ceniš še bolj, saj ga ne poskušaš spremeniti," je še pojasnil zvezdnik, ki je sicer pot do poroke s Taylor primerjal z zgodbo filma Njeni tastari (Meet the Parents), v katerem je zaigral glavno vlogo.