Poroka med Petro in Jamesom je potekala na italijanskem gradu Odescalchi, na katerem sta se poročila tudi Tom Cruise in Katie Holmes. Foto: Reuters
Poroka med Petro in Jamesom je potekala na italijanskem gradu Odescalchi, na katerem sta se poročila tudi Tom Cruise in Katie Holmes. Foto: Reuters
Petra (levo) in Tamara (desno) Ecclestone
Bernieju sta se hčerki rodili v drugem zakonu s Slavico Radić. Bernie ima iz prvega zakona še hčerko Deborah, njen sin pa je prav tako že oče, kar pomeni, da je Bernie tudi pradedek. Foto: EPA

Čeprav govoric predstavnik družine Ecclestone še ni potrdil, fotografije plavolase britanske bogatašinje, ki so jih posneli v Kaliforniji, nazorno kažejo nosečniški trebušček.

Niti Petrina starejša sestra Tamara ni želela potrditi, da bo kmalu postala teta, v nasprotju s predstavnikom pa je bila nekoliko bolj zgovorna. "Ne želim govoriti za njiju, ampak zelo sta srečna ta trenutek. Petri je zelo všeč življenje v Ameriki in obožuje tamkajšnje vreme. Zelo je srečna. Ko pogledam njo in Jamesa, verjamem v srečne konce. Zelo se ujameta in drug iz drugega izvabita najboljše," je opisala srečo svoje mlajše sestre.

Britanska Paris Hilton, dolgo je veljala za najbolj razvajeno dekle na Otoku, je vedno govorila, da želi imeti veliko otrok, nedolgo nazaj pa je izjavila, da želi do svojega 30. leta imeti tri otroke.

Glamurozna poroka, ki je trajala tri dni
Družina Ecclestone je veselo novico sprejela eno leto po Petrini glamurozni poroki - poročno slavje je trajalo tri dni, za poroko v Italiji pa naj bi odšteli kar 15 milijonov evrov - z britanskim poslovnežem Jamesom Stuntom.

Kmalu po poroki sta se mladoporočenca preselila v ZDA, tja naj bi odšla tudi zaradi Petrine oblikovalske kariere. Petra namreč meni, da ima čez lužo večje možnosti za uspeh. 23-letnica je pri 19 letih predstavila svojo prvo kolekcijo oblačil, ki pa ni doživela velikega uspeha, zato upa, da bo njen posel v Ameriki obrodil sadove, a kot kaže, se to ne bo zgodilo še vsaj nekaj mesecev, saj se Berniejeva ljubljenka trenutno pripravlja na novo vlogo - starševsko namreč.

Bernie avgusta tretjič v zakonski jarem
Prvi mož formule ena, ki naj bi bil navdušen nad tem, da bo kmalu drugič postal dedek, je imel pred kratkim še en razlog za slavje. Avgusta je namreč tretjič skočil v zakonski jarem, in to s 46 let mlajšo Brazilko Fabiano Flosi.

Medtem ko sta zakonca Ecclestone uživala na svoji skrivni poroki, sta Berniejevi hčerki Petra in Tamara skupaj s svojo materjo Slavico počitnikovali v Los Angelesu. Naslednici velikega imperija sta tako držali obljubo in se nista udeležili očetove poroke, saj sta pred časom razkrili, da sta užaljeni, ker sta za očetovo zaroko izvedeli iz časopisja. Za neudeležbo na očetovi poroki sta se odločili tudi zaradi mame Slavice, ki je ne želita prizadeti. "Zame obstaja samo ena gospa Ecclestone. Težko je videti očeta z drugo žensko," je razložila Tamara in dodala: "Oče ve, da sva s sestro predani mami, mi smo trije mušketirji."