Foto: EPA
Foto: EPA

Do pravljičnega oltarja sta se sprehodila ameriški igralec Blair Underwood in njegova srčna izbranka Josie Hart. Dolgoletna prijatelja – poznata se že kar 43 let – sta se v zakon odločila skočiti z intimno poroko na Karibih. "Bil sem zelo vpleten v načrtovanje," je za People priznal 58-letnik in poudaril, da je v njem malce perfekcionista, zato pa rad poskrbi tudi za detajle.

V Dominikanski republiki si je par pred 100 gosti na roko napisane zaobljube izmenjal pod obokom iz vrtnic, med njimi sta bila tudi igralca Malcolm-Jamal Warner in Kim Fields. "Bilo je čudovito, ganljivo praznovanje sorodnih duš, ljubezni in družine; tako neverjetno kot Josie in tako fenomenalno kot Blair," je povedala Fields.

Za obred sta se oba odela v belo. "Ko sem jo prvič videl v obleki, je bila videti kot princesa. Bila je tako lepa," je čustveno dejal ženin in dodal, da se je vse preprosto postavilo na svoje mesto, bilo je neverjetno. Po njegovih besedah je bil obred poln globokih čustev, sprejem pa je bil lahkoten in zabaven. Mladoporočenca sta novo poglavje v življenju proslavila s petnadstropno torto in prvim plesom, ki sta ga odplesala na pesem Tonyja Terryja With You. Kot presenečenje za Hart je ta v živo zadonela kar iz ust samega pevca, nato pa je nebo razsvetlil ognjemet. "Bilo je neverjetno in čarobno. Celoten dan je presegel moja pričakovanja," je delila novopečena nevesta.

"Čutim, da je to prav, da je to naslednji korak v mojem in najinem skupnem življenju."

Underwood je svojo bodočo ženo prvič srečal, ko je bil star 16 let. Čeprav nista živela blizu in se nista videla veliko, je prijateljstvo ostalo močno. "Ko sva se pogovarjala, je bila vedno prisotna zelo močna povezava, preprosto sva se razumela," je rekel zvezdnik. V zvezo sta se podala po ločitvi obeh, lansko jesen pa je Underwood pred njo tudi pokleknil. "Čutim, da je to prav, da je to naslednji korak v mojem in najinem skupnem življenju," je še priznal igralec, ki je zelo hvaležen tudi ljubezni in podpori svoje družine in prijateljev.

"Odkriti ljubezen v nekom, ki je bil v mojem življenju tako dolgo na platonski način, in najti drug drugega, ko sva oba samska, ter raziskovati, kako bova skupaj preživela preostanek življenja, je lepa ljubezenska zgodba," je še dejal Underwood.