Anna se je pri 26 letih poročila z 89-letnim naftnim bogatašem, ki je umrl leto po poroki. Foto: Reuters
Anna se je pri 26 letih poročila z 89-letnim naftnim bogatašem, ki je umrl leto po poroki. Foto: Reuters
Charlize Theron
Charlize je za upodobitev Aileen Wuordos dobila nagrado filmske akademije. Foto: EPA

39-letno Playboyevo zajčico, striptizeto, drugorazredno igralko in ženo naftnega milijarderja Howarda Marshalla naj bi upodobila oskarjevka Charlize Theron.

V mislih imajo menda več igralk, a vsi so najbolj naklonjeni 31-letni Južnoameričanki Charlize, ki je leta 2004 za svojo upodobitev serijske morilke Aileen Wuornos v filmu Monster dobila tudi oskarja.

Vzrok Annine smrti še neznan
Kot je znano, so 8. februarja Anno Nicole našli nezavestno v njeni hotelski sobi, vzrok smrti pa za zdaj ni znan. Njena mama Vergie Arthur je prepričana, da je svetlolaso zajčico ubil njen partner in odvetnik Howard Stern, varuška njene hčerke Dannielynn je tabloidom zatrdila, da se je Anna po rojstvu hčerke že dvakrat poskušala ubiti, kar pa je odločno zanikala neka Annina prijateljica ... Skratka, govoric ne manjka.

Po njeni smrti se je vnel tudi hud boj za skrbništvo nad njeno petmesečno hčerko, ki je po smrti sina Daniela edina dedinja. Najprej sta se za njeno očetovstvo borila le Stern in njen nekdanji ljubimec Larry Birkhead, potem pa sta se nenedoma oglasila še dva kandidata.

Pred dnevi so na sodišču v Los Angelesu javno prebrali njeno oporoko, ki pa je bila napisana pred petimi leti, zato v njej Dannielynn sploh ni omenjena. Sodnik je na obravnavi tudi ukazal balzamirati njeno telo, ki je bilo vse od njene smrti shranjeno v mrtvašnici. To pa je spet sprožilo celo vrsto prepirov - njena mati bi jo namreč rada pokopala v domačem kraju, a se Stern s tem ne strinja.