Nogometaš Ashley Cole ima rad hiphop, raper in producent Jay-Z pa je športni navdušenec. Foto: EPA
Nogometaš Ashley Cole ima rad hiphop, raper in producent Jay-Z pa je športni navdušenec. Foto: EPA

Nekdanji mož pevke in lepotice Cheryl Cole naj bi si želel zagotoviti način preživetja za dni, ko bo konec njegove športne kariere, na pomoč pa naj bi mu priskočil prav Jay-Z.

Po poročanju britanskega tabloida The Sun sta se Ashley in Jay-Z spoznala leta 2009, v zadnjih mesecih pa naj bi bili zastopniki nogometaša kluba Chelsea redno v stiku z Jayevo ekipo pri založbi Roc Nation, s katero se dogovarjajo o morebitnem poslovanju.

Neki vir je povedal: "Ash je velik oboževalec hiphopa in se druži z raperji, kot je Tinchy Stryder, zato ni presenetljivo, da želi delati z Jay-Z-jem. Potem ko je bil več let poročen s Cheryl, je spoznal tudi delovanje glasbenega posla. Sicer ima pred sabo še nekaj let športne kariere, a že pogleduje po nečem, kar bi lahko počel po odhodu z nogometnih igrišč."

Jayeva založba Roc Nation že nekaj časa spremlja dogajanje na britanskih in evropskih trgih, mogotec naj bi želel nekaj denarja zaslužiti tudi v povezavi z nogometom, zato bi bil Ashley idealna izbira. Znano je, da je mož pevke Beyonce velik športni navdušenec in solastnik NBA-jevskega kluba Nets iz New Jerseyja.