Lindsay Lohan se bo avgusta soočila s policijo. Foto: EPA
Lindsay Lohan se bo avgusta soočila s policijo. Foto: EPA

Mlada igralka je morala na policijsko postajo na Beverly Hills, da bi jo policisti fotografirali in ji odvzeli prstne odtise za kartoteko.

21-letnica je bila namreč maja udeležena v prometni nesreči, in sicer pod vplivom alkohola. Poveljnik policijske postaje Ryan Balleweg je dejal, da še ni znano, ali bodo proti njej sprožili kazenski postopek.

Naj spomnimo, da je Lindsay pod vplivom alkohola 28. maja s svojim športnim mercedesom zapeljala v živo mejo. Zapustila je kraj nesreče, policisti pa naj bi v avtu našli tudi majhno količino kokaina.

Nesreča se je zgodila po mesecu nenehnega ponočevanja igralke filmskih uspešnic Odštekani petek in Podla dekleta, ko je dopolnila 21 let, kar je v Ameriki meja za dovoljeno uživanje alkoholnih substanc.

Takoj po majskem incidentu se je Lohanova prijavila v malibujski rehabilitacijski center. Na policijski postaji so potrdili, da bo 24. avgusta sledilo zaslišanje. Lohanova pa je le še ena v vrsti mladih hollywoodskih zvezdnic, ki se bori z odvisnostjo od različnih substanc.