Michael Phelps je najprej menil, da so Linsdayina sporočila in telefonski klici le šala. Foto: Reuters
Michael Phelps je najprej menil, da so Linsdayina sporočila in telefonski klici le šala. Foto: Reuters
Oprah Winfrey
Michael Phelps priznava, da je mamin sinko, svoje odraščanje le z enim strašem pa bo opisal tudi v knjigi. V svoji oddaji ga bo gostila tudi Oprah. Foto: Reuters

Lindsay si je že priskrbela plavalčevo telefonsko številko in mu pustila kar nekaj neodgovorjenih klicev in sporočil, Phlepsu pa ta pozornosti godi, saj naj bi mnogim prijateljem pokazal sporočila in z navdušenjem dodal, da so od priljubljene pevke in igralke.

Oba se bosta udeležila MTV-jevih nagrad in tam bosta imela popolno prložnost, da se bolje spoznata. A Phelpsovi prijatelji menijo, da je plavalec le polaskan nad pozornostjo in da klicev ne jemlje preveč resno, saj ima ima 22-letnica za seboj precej burno ljubezensko življenje. Nekaj časa se je videvala z Aaronom Carterjem, čas ji je krajšal tudi zvezdnik serije Oh, ta sedemdeseta Wilmer Valderrama, zdaj pa je v zvezi z didžejko Samantho Ronson.

Phelps: Nova medijska zvezda
Potem ko je Phelps dosegel osem zlatih medalj na olimpijskih igrah, pa je postal tudi zaželeno blago v medijih. Zanj so se zagrebli voditelji oddaj in plavalec je že privolil, da bo prišel v goste kraljici pogovornih oddaj Oprah Winfrey. Oprah bo v prvi oddaji nove sezone gostila ameriške prejemnike olimpijskih medalj, med katerimi bo največ časa posvečenega prav plavalcu iz Baltimora.

Pojavil se bo tudi kot podeljevalec MTV-nagrad na podelitvi, ki bo potekala 7. septembra, gostil pa bo tudi prvo oddajo sezone Saturday Night Live. "Ljudje bodo tokrat verjetno videli mojo drugačno, manj resno stran," je dejal Phelps, ki se tolaži z mislijo, da so to nalogo sprejeli že nekateri športniki pred njim in je vsem uspelo nasmejati občinstvo.

Pred kratkim je izdal, da bo napisal tudi knjigo, v kateri bo razkril "skrivnosti" zaradi katerih je postal tako uspešen, izdal pa bo tudi, kakšno je bilo njegovo odraščanje. Da pa ne bodo njegovi olimpijski uspehi do izdaje knjige že pozabljeni, se je odločil, da bo pohitel, zato bo knjigo mogoče kupiti že decembra, saj naj bi bila primerno darilo za praznike.