Novico o nosečnosti je Angelina potrdila januarja v Švici. Foto: Reuters
Novico o nosečnosti je Angelina potrdila januarja v Švici. Foto: Reuters
Angelina Jolie in Maddox
Maddox ima zdaj dve sestri, Zaharo in Shiloh. Foto: EPA
Angelina Jolie
Visoko noseča Angelina Jolie se je odločila, da bo rodila v Afriki, izbrala je Namibijo. Foto: Reuters
Brad Pitt
Brad Pitt je končno postal biološki oče. Foto: EPA
Zvezdniško družino je prijazno sprejela Namibija. Foto: Reuters

Tiskovna predstavnica para je potrdila le, da je 30-letna Angelina rodila v Namibiji, več podrobnosti pa za zdaj ni znanih.

Angelina Jolie in Brad Pitt imata tako zdaj tri otroke - poleg biološke hčerke Shiloh, ki naj bi se rodila v soboto, imata še 4-letnega v Kambodži rojenega sina Maddoxa in približno 15 mesecev staro punčko Zaharo, ki je bila rojena v Etiopiji. Pravni postopek, s katerim bo Brad Maddoxa in Zaharo tudi uradno posvojil, še poteka, otroka pa bosta nato imela priimka obeh igralcev.

Zatočišče sta našla v Afriki
Paparaci so na Angelino in Brada "prežali" od trenutka, ko so se v javnosti pojavila namigovanja, da sta več kot prijatelja. Ko pa je Angelina potrdila, da je noseča, se je gonja paparacev le še stopnjevala, zato sta se Brad in Angelina odločila, da zadnje tedne pred porodom preživita v Namibiji, kamor sta prispela pred šestimi tedni. Tudi tja so jima sledili fotografi in novinarji, ki so željno čakali trenutek, ko se bo rodil morda "najbolj težko pričakovani otrok v zgodovini", kot so zapisali mnogi svetovni mediji.

Bradovo darili Angelini
Ime Shiloh naj bi bilo hebrejskega izvora, pomenilo pa naj bi "novega mesijo". Še eno "čudaško" ime med otroki zvezdnikov, se bo verjetno kmalu kdo oglasil. Mediji po vsem svetu so že od januarja ugibali, ali bosta zvezdniak dobila fantka ali punčko, pisali pa so tudi, da bo, če bo fantek, gotovo dobil ime po afriškem poglavarju ali pa bo preprosto - Jezus.

Namibija ju je skušala zaščititi
Paru, ki je afriški državi nenazadnje naredil precejšnjo reklamo, so na pomoč priskočile tudi namibijske oblasti - varovanje družine Jolie-Pitt je bilo poostreno. Nekaj paparacev so celo izgnali iz mesta, v sredo pa so enega Južnoafričana že drugič aretirali, ko se je skušal vtihotapiti v bližino družine.

Ali je Angelina rodila v bolnišnici?
Brad in Angelina sta se "skrivala" v majhni namibijski vasici Langstrand, svet pa zdaj ugiba, ali je igralka rodila kar tam ali pa v zasebni bolnišnici v bližnjih mestih Walvis Bay oziroma Swakopmund.

Namibija se je zbudila v praznično jutro
Prebivalce Walvis Baya je na nedeljsko jutro sicer pričakala megla, a veselje je bilo nepopisno. "Čudovito je! Angelina nas je postavila na zemljevid," je povedala ena od domačink, druga pa je dodala: "Srečni smo za njo. In, prosim, pustite jih na miru."

Gospod in gospa Smith sta postala Brangelina
Angelina in Brad sta se srečala leta 2004, ko sta skupaj snemala film Gospod in gospa Smith, v katerem sta zaigrala dva poročena morilca, ki naj bi ubila drug drugega. Njuno razmerje že od prvega dne buri duhove, januarja lani pa je Brad sporočil, da se z ženo Jennifer Aniston razhajata.

V javnosti se sicer že nekaj časa pojavljajo tudi namigovanja, da naj bi se tudi zveza med Bradom in Angelino krhala, zvezdnika pa sta že od začetka glede svojega razmerja zelo redkobesedna.

Zvezdniška štorklja letos dela nadure
Če pa bi vsi zvezdniki, ki jih je letos obiskala štorklja, živeli v istem mestu, bi Shiloh lahko šolske klopi delila z Mosesom, Suri in Kingstonom, ki so se rodili le malo pred njo. Gwyneth Paltrow, Katie Holmes in Gwen Stefani so le tri od številnih zvezdnic, ki bodo v naslednjih mesecih ponoči malo manj spale.