Skupaj sta šest let in imata šest otrok - Maddoxa (9), Paxa (7), Shiloh (5), Zaharo (6), ter dvojčka Knoxa in Vivienne (3). Je res nastopil čas za poroko? Foto: EPA
Skupaj sta šest let in imata šest otrok - Maddoxa (9), Paxa (7), Shiloh (5), Zaharo (6), ter dvojčka Knoxa in Vivienne (3). Je res nastopil čas za poroko? Foto: EPA

Poroka naj bi bila, vsaj tako poroča ameriški tabloid US Weekly, do konca poletja v njuni francoski graščini Chateau Miravel, ki sta jo pred kratkim obnovila in ki ima na svojem posestvu tudi priročno malo kapelico iz 16. stoletja, kjer bi obred lahko potekal daleč stran od radovednih oči.

Govorice, da si bo eden najbolj obleganih hollywoodskih parov (končno) obljubil zvestobo, se sicer občasno pojavljajo že nekaj let in se do zdaj še nikoli niso izkazale za resnične - če bi verjeli rumenim medijem, bi bila Brad in Angelina "zagotovo" poročena že najmanj trikrat, saj se je govorilo tako o poroki v Indiji kot o tisti na Sejšelih in New Orleansu.

Poroke si želijo predvsem otroci
US Weekly sicer trdi, da so tokrat informacije o skrivni slovestnosti izjemno zanesljive in da so jih dobili iz treh povsem nepovezanih virov. Piit in Joliejeva naj bi tako popustila pritisku svojih starejših otrok, Maddoxa (9), Paxa (7), Shiloh (5) in Zahare (6), ki ju že kar nekaj časa sprašujejo, kako to, da nista poročena in kdaj bosta "napako" popravila - kar je priznal tudi sam Pitt v nekem intervjuju maja letos.

Poročil naj bi ju kar Angelinin brat
Že pred slabima dvema tednoma pa je revija In Touch poročala, da se obeta poročna "skrivna" slovesnost, ki naj bi potekala v ožjem družinskem krogu. 36-letno igralko in enajst let starejšega igralca naj bi poročil kar Angelinin brat James Haven, poročno obleko pa bo nevesti Joliejevi izdelala ameriška modna oblikovalka L’Wren Scott.

Slavni par, ki so mu mediji nadeli ime Brangelina, govoric ni želel ne potrditi ne zanikati. A če se bodo izkazale za resnične, bo ta poroka precej drugačna od Bradove prve z Jennifer Aniston, ki je potekala povsem na očeh javnosti in je stala približno milijon dolarjev.