Pitt naj bi v družbi Ines de Ramon zelo užival. Foto: EPA
Pitt naj bi v družbi Ines de Ramon zelo užival. Foto: EPA

59-letni hollywoodski igralec in 32-letna Ines sta dopustovala na med zvezdniki priljubljenem polotoku Baja, paparaci pa so ju ujeli med sončenjem pred luksuznim hotelom.

Skupni oddih sta si privoščila le dva tedna po tem, ko se mu je ona pridružila najprej na zabavi po premieri njegovega novega filma Babilon, nato pa še na zabavi za njegov 59. rojstni dan v Hollywoodu.

“Hodita na zmenke in se zabavata,” je za revijo People povedal vir, ki je želel ostati neimenovan. “Kar imata, je dobro. Povsem brez stresa. Brad uživa.”

Vir je še dodal, da je ona trenutno edina, s katero se Pitt videva.

Zmenki z Emily Ratajkowski zgolj govorice?

Oskarjevca so z Ines de Ramon prvič opazili novembra na koncertu Bona v Los Angelesu v družbi Cindy Crawford in njenega moža Randeja Gerberja. Takrat je vir za People povedal, da se videvata že nekaj mesecev, čeprav so ga tabloidi takrat povezovali s sveže ločeno manekenko Emily Ratajkowski.

Ines de Ramon je bila med letoma 2019 in 2022 poročena z zvezdnikom serije Vampirski dnevniki Paulom Wesleyjem (40), a se je par na začetku lanskega leta razšel. “Odločitev, da se razideta, je bila vzajemna, to pa se je zgodilo marca," je povedal igralčev predstavnik septembra.

Pitt medtem še vedno bije sodno bitko s svojo nekdanjo ženo Angelino Jolie, s katero sta se razšla leta 2016 in imata skupaj pet otrok, od tega tri biološke.