Princ William bo v nedeljo igral polo v Gloucestershiru, z eno nogo pa bo pripravljen na skok do Londona. Foto: EPA
Princ William bo v nedeljo igral polo v Gloucestershiru, z eno nogo pa bo pripravljen na skok do Londona. Foto: EPA

Vojvodinja Cambriška je namreč javnosti razkrila, da ima rok poroda sredi julija, neuradne informacije pa so ves čas namigovale na soboto, 13. Pred bolnišnico St. Mary's Hospital v Londonu se zato v teh dneh že zbirajo predstavniki sedme sile in številni radovedneži, ki upajo, da bo Kate rodila vsak hip.

Sporočilo iz Kensingtona pa daje slutiti, da se srečen dogodek vendarle še ne bo zgodil tako kmalu, saj Williama ta konec tedna ne bo ob Kate.

V hipu do Londona
31-letnik se bo namreč udeležil dobrodelnega turnirja v polu v Gloucestershiru, kjer se mu bo v tamkajšnjem poloklubu pridružil tudi njegov brat, princ Harry, zbrana sredstva pa bodo namenili Williamovima dobrodelnima organizacijama Centrepoint in Child Bereavement U.K.

V Kensingtonski palači so sicer dodali, da bo princ zagotovo izpustil turnir, če bo Kate dobila popadke, pojasnili pa so, ga je Gloucestershire od Londona oddaljen le dve uri vožnje, kar pomeni, da bo lahko William hitro prišel tudi naravnost v porodnišnico, če bo treba.

Že nekaj mesecev je znano, da bo Kate rodila v prestižnem delu bolnišnice St. Mary's, ki mu pravijo Lindo Wing, kjer je svoja sinova Williama in Harryja povila tudi princesa Diana. Pred porodnišnico pa že vlada obsedno stanje, oglejte si nekaj utrinkov!