Pred dobrim mesecem je Britney razkrila, da se ločuje; od takrat se nenehno divje zabava. Foto: EPA
Pred dobrim mesecem je Britney razkrila, da se ločuje; od takrat se nenehno divje zabava. Foto: EPA
Bette Midler
Nekdanja žurerka na stara leta postaja bolj krepostna? Foto: EPA

Obe so namreč paparaci v zadnjih tednih večkrat ujeli v zelo kratkih krilcih, pod katerimi nista imeli ničesar. Tudi številni očividci so poročali, da so videli precej več, kot so si upali želeti.

Bette vedno z dvema modrčkoma
Med tistimi, ki jim gre nenehno zabavanje mladih zvezdnic v nos, je tudi 61-letna Bette Midler. Igralka in pevka je mislila, da je videla že vse, a zvezdnice brez hlačk so jo osupnile. Bette je prepričana, da kazanje mednožja ni ravno v čast nobeni ženski. V neki pogovorni oddaji je Britney in Lindsay pozvala, naj se umirita in nehata noreti z zabave na zabavo. Midlerjeva je priznala, da je bila še pred leti tudi sama divja žurerka, a se je nato odločila, da raje "prestopi" na drugo stran, saj ni hotela biti taka kot "te razudane k***e". Bette se je še pošalila, da sama nosi veliko spodnjega perila: "Oh, vedno imam vsaj dva modrčka, ki dobro podpirata."

Britney našla hlačke v Vicoria's Secret
Pred dnevi se je oglasila tudi mati samohranilka Britney, ki vztraja, da je le dekle, ki se hoče zabavati. Priznala je sicer, da je mogoče v zadnjih tednih res malo pretiravala v uživanju "na novo odkrite svobode". Dodala je: "No, hvala bogu, da ima Victoria's Secret novo kolekcijo spodnjega perila. Veselim se novega leta, nove glasbe in nove sebe."

"Zresni se in misli na otroka!"
Pred Midlerjevo se je na Spearsovo spravila še ena nekoč zelo divja zvezdnica, Courtney Love. Tudi ona je svetovala Britney, naj se raje ukvarja z otroki. Podoben nasvet je Britney dobila še od nekdanje manekenke Janice Dickinson.