Zakonca sta po poročanju nekaterih tik pred ločitvijo, po poročanju drugih pa že preurejata dom za novega dojenčka. Foto: Reuters
Zakonca sta po poročanju nekaterih tik pred ločitvijo, po poročanju drugih pa že preurejata dom za novega dojenčka. Foto: Reuters
Britney Spears
Britney se že nekaj časa izogiba javnim dogodkom, pred kratkim je odpovedala tudi tiskovno konferenco. Foto: Reuters

Revija In Touch poroča, da naj bi mali Sean Preston sestrico dobil oktobra, dodaja pa tudi, da je Britney navdušena, saj si je vedno želela punčko.

Roza soba za deklico
Revija se sklicuje na neimenovani vir, ki naj bi jim povedal tudi to, da mlada mamica že nakupuje obleke za novorojenčico, za novo članico družine pa naj bi tudi preurejala hišo v Malibuju. Nova sobica naj bi bila menda v roza barvi. Vir je še razkril, da si je Britney že pred rojstvom Seana Prestona želela, da bi bil otrok deklica, a tega ne bo nikoli priznala. Z rojstvom punčke Britney zatrjuje, da bo družina popolna.

In čeprav vsi govorijo samo še o njeni nosečnosti, nihče od zakoncev Spears-Federline tega ne potrdi. Govorice o novi nosečnosti pevke in igralke so se pojavile, potem ko so jo paparaci ujeli ob bazenu v Las Vegasu v kopalkah z zaobljenim trebuščkom.

Ju bo Kevinovo žuranje razdvojilo?
Nosečnost pa ni edina stvar, o kateri mediji vsak dan razpravljajo. Zanimiv je tudi Britneyjin zakon, govorice o njegovem razpadu pa so vse glasnejše. Še dodatno jih je podkrepila pevka sama, ko ni prišla na promocijo Kevinovega prvega albuma. Tja je poslala kar varuško, ki je nadzorovala Kevina in mu preprečevala, da bi se preveč razdivjal. Sicer naj bi pred varuško za nadzorovanje Kevina skrbel osebni stražar, ki pa nalogi ni bil kos. Dal je odpoved, saj naj ne bi zdržal ob Kevinovemu tempu.