Britney do naslednjega zaslišanja ne sme niti obiskovati otrok. Foto:
Britney do naslednjega zaslišanja ne sme niti obiskovati otrok. Foto:
Kevin Federline, Britney Spears
Potem ko sta se Kevin in Britney v začetku leta ločila, se je med njima začela umazana bitka za skrbništvo. Foto: Reuters

Nekdaj zelo uspešna pevka, ki danes pozornost zbuja le še z različnimi aferami, je zdaj izgubila še pravico do obiskovanja otrok.

Telefon ni zvonil, pravijo prijatelji
Pevkini "tesni prijatelji" so ameriškim tabloidom že razložili, da je ves dan sedela ob telefonu, a ni zvonil. Kriv je torej telefon, ki naj bi bil pokvarjen. A sodišča vzrok ni zanimal - Britney ni bila dosegljiva, prekršila je dogovor, in to je dovolj. Sicer pa je sodnika o Britneyjini nepokorščini opozoril - ne boste verjeli - Kevinov odvetnik, ki je ob tem zahteval še izredno zaslišanje.

Britney je imela zadnjih nekaj tednov možnost obiskovati svoja dva sinova, Seana Prestona in Jaydena Jamesa, le pod nadzorom predstavnika sodišča, zdaj pa je izgubila še to pravico.

Grda bitka med Kevinom in Britney za skrbništvo nad obema otrokoma poteka že vse od poletja, ko je nekdanji plesalec, zdaj pa pevec in igralec, zahteval popolno skrbništvo nad fantoma. Najprej je sodišče za družinske zadeve obema staršema podelilo polovično skrbništvo, nato pa ga je sodnik Britney vzel, saj je pozabila na to, da nima kalifornijskega voozniškega dovoljenja in da se mora večkrat na teden javiti na testiranje zaradi mamil in alkohola.

Tako je zadnje tedne lahko sinova le obiskovala, pa še to le pod nadzorom.

T. K.