Britney je letos slavila na MTV-nagradah. Foto: Reuters
Britney je letos slavila na MTV-nagradah. Foto: Reuters
Barack Obama
Na začetku leta bolj malo znan politik, novembra pa je postal predsednik Združenih držav Amerike. Foto: Reuters

Ameriški popzvezdnici je tokrat že četrto leto zapored, poleg tega pa sedmič v karieri, uspel ta prav poseben podvig.

Čeprav začetek leta ni bil preveč obetaven, je v drugi polovici dokazala, da je še nekaj upanja, saj je slavila na MTV-nagradah, požela ogromno zanimanja s skladbo Womanizer, izdala pa je tudi nov album. Zanimivo je, da je Yahoo novico objavil v ponedeljek, le dan pred izidom najnovejšega albuma Spearsove z naslovom Circus, ki ga je na prodajnih polic mogoče najti od danes naprej.

Spearsova je glede priljubljenosti med uporabniki porazila tako spletni portal World Wrestling Entertainment, novoizvoljenega ameriškega predsednika Baracka Obamo kot tudi pevko in igralko Miley Cyrus ter spletno igro RuneScape. To je bilo po poročanju portala Yahoo pet najbolj iskanih gesel v iztekajočem se letu.

Brad ni med deseterico
Prvo deseterico na portalu Yahoo nato nadaljujejo igralka Jessica Alba, risana serija Naruto, pevka, manekenka in igralka Lindsay Lohan, hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie in televizijski šov American Idol. Angelina pa ni uporabnike prepričala le s svojim zasebnim življenjem, ampak tudi z nekaj uspešnimi filmskimi projekti: za film Changeling ji nekateri že napovedujejo nominacijo za oskarja, filma Iskan in Kung fu panda pa sta bila izjemno priljubljena pri gledalcih.