Britney ves čas zasleduje gruča paparacev - med njimi je našla tudi svojega trenutnega fanta. Foto: EPA
Britney ves čas zasleduje gruča paparacev - med njimi je našla tudi svojega trenutnega fanta. Foto: EPA
Britney Spears
Njeni karieri, kljub poraznemu nastopu na podelitvi MTV-nagrad, ne kaže tako slabo. Povsem drugače pa je z njenim zasebnim življenjem. Foto: EPA

Takoj po tem, ko so jo odpustili iz bolnišnice Cedars-Sinai, kjer je bila na psihološkem ocenjevanju, ki je sledilo njeni nedavni hospitalizaciji, je Britney s svojim najnovejšim fantom, britanskim fotografom Adnanom Ghalibom, pobegnila v letovišče Palm Desert.

Takoj, ko je zapustila zidove bolnišnice, sta se z Adnanom odpeljala v Palm Desert, kjer sta si privoščila zajtrk. Kaj je pri tem nenavadnega? To, da sta za zajtrk "pojedla" kar nekaj kozarčkov šampanjca - Britney je bila tako vesela, da spet drži kozarec s penino v rokah, da ga ni izpustila niti, ko je morala tja, kamor gre še cesar peš.

Je Ghalib res najboljši prijatelj?
Britney je sicer prepričana, da je paparac Ghalib pravi zanjo - slišali so jo celo, ko je rekla: "On je moj najboljši prijatelj na celem svetu!" No, govori pa se, da Adnan le ni tako zelo dober prijatelj - menda je že podpisal večmilijonsko pogodbo z za zdaj še neznanim tabloidom, ki naj bi mu prodal ekskluzivno zgodbo in fotografije o svojem razmerju s pevko.

Združil ju je tampon
Britney je paparaca sicer spoznala septembra, ko se je znašel v skupini fotografov, ki so jo zasledovali do stranišča v neki restavraciji. Poppevka je takrat izkoristila to, da ima okoli sebe vedno celo skupino ljudi, in paparace zaprosila, naj ji nekdo prinese tampon. Adnan se je izkazal za najbolj ustrežljivega in s tem takoj pritegnil pozornost zvezdnice.