Britney Spears se spoprijema s hudimi obtožbami. Foto: EPA
Britney Spears se spoprijema s hudimi obtožbami. Foto: EPA

29-letni Fernando Flores je v tožbi zapisal, da ga je pevka večkrat skušala zvleči v posteljo. Da bi dosegla svoj cilj, naj bi se Britney pred svojim podrejenim večkrat slačila in se sprehajala pomanjkljivo oblečena.

Nekdanji policist je dejal, da ga je pevka enkrat pričakala v sobi čisto gola: "Poklicala me je in bila je čisto gola. Vprašal sem jo, kaj želi, in ona je odgovorila, da sok. Potem ko sem ji ga prinesel, je rekla: 'Veš, da si tega želiš ...'"

Delati z Britney - prava nočna mora
Flores je dodal, da ga je poleg Britneyjine golote motilo tudi pevkino dretje: "Delati z Britney je zelo težko. Ona je prava nočna mora za sodelovanje. Ves čas kriči na svoje podrejene in teka gola po hiši."

Fernando Flores, ki naj bi pevko večkrat videl spolno občevati z drugimi moškimi, je dal odpoved takoj, ko so stvari odšle predaleč. Britney hudih obtožb za zdaj ni komentirala.

Fernando: Britney je neprimerna mati
Fernando je sicer pred časom pevko prijavil socialnemu skrbstvu, češ da je neprimerna mati, da svoja otroka zanemarja in da ju celo fizično zlorablja. Po temeljiti preiskavi - štiriletnega Seana Prestona in leto mlajšega Jaydena Jamesa je med drugim pregledalo več pediatrov - so ugotovili, da so obtožbe popolnoma neutemeljene in jih zavrnili.