Foto: AP
Foto: AP

23-letni sin Davida Beckhama Brooklyn je končno obljubil večno zvestobo svoji štiri leta starejši izbranki Nicoli Peltz. Par, ki je svojo zvezo javnosti potrdil januarja 2020, zaročil pa se je pol leta pozneje, se je poročil na družinskem posestvu igralke v floridskem mestu Palm Beach. Čeprav sta izmenjavo zaobljub načrtovala že prej, jima je načrte prekrižala pandemija covida-19.

Poroke naj bi se udeležila tako Brooklynova družina – Victoria, David, Romeo, Cruz in Harper – kot tudi Nicolina starša – podjetnik Nelson Peltz in nekdanja manekenka Claudia Heffner. Tema se je pridružilo še vseh sedem igralkinih sorojencev, vključno s profesionalnim hokejistom Bradom in igralcem Willom Peltzom, poroča People.

Po poročanjih virov naj bi mladoporočenca v zakon skočila pred očmi svetovne smetane, med drugim naj bi bili prisotni tudi Mel C, Serena in Venus Williams, Marc Anthony, Gordon Ramsay ter Eva Longoria. Večdnevno praznovanje zveze zvezdnikov, ki menita, da sta sorodni duši, je višek doseglo s poročno slavnostjo, ki je potekala s pogledom na ocean in vključevala tudi judovski obred.

Nicola se je bala prvega plesa

Ob zaroki je sicer Brooklyn svoji bodoči ženi, ki ji je posvetil tudi kar nekaj tetovaž, obljubil, da bo "najboljši mož in nekoč tudi očka". Nicola se je na to odzvala z objavo, ob kateri je zapisala, da je zaradi njega "najsrečnejše dekle na svetu, ki komaj čaka, da preživi preostanek svojega življenja z njim".

Pred poroko je ameriška dedinja v intervjuju za britanski Vogue priznala, da se boji prvega plesa, saj je namreč mnenja, da v plesanju ni dobra. Oba sta sicer razkrila, da je več verjetnosti, da bo na poročni dan solzo potočil ženin.