Sandra Bullock je danes srečno poročena z Jessejem Jamesom. Foto:
Sandra Bullock je danes srečno poročena z Jessejem Jamesom. Foto:

44-letna Bullockova, ki je od leta 2005 poročena z Jessejem Jamesom, je razložila, da so jo fantje začeli zanimati zelo zgodaj, a ker so bili njeni starši zelo strogi, se ni iz nobenega razmerja izcimilo kaj več.

"Moja mati je bila zelo stroga Nemka. In nakako je vedela - čeprav je bila vzgojena v Nemčiji, je vseeno vedela -, kaj se dogaja z mano. Zato me iz hiše, sploh z avtom, ni nikoli pustila same, dokler nisem dopolnila 18 let," je razložila Bullockova in dodala, da je bila tudi njena mati po duši uporniška in divja, "zato je najbrž v meni videla ta del sebe".

A kljub strogi vzgoji ji je igralka danes hvaležna, saj bi se sicer prav lahko zgodilo, da bi skrenila s prave poti. "Če me ne bi imela ves čas na očeh, ne vem, kaj bi se danes dogajalo z mano," dodaja igralka, ki svojih otrok sicer nima.

Dobra mačeha moževim trem potomcem
Je pa dobra mačeha moževim trem otrokom, hčerki Chandler in sinu Jesseju Jamesu jr. iz Jessejevega zakona s prvo ženo Karlo ter hčerki Sunny (5) iz zakona z zvezdnico filmov za odrasle Janine Lindemulder. Za Sunny od januarja skrbita le Sandra in Jesse, saj dekličina mati prestaja zaporno kazen zaradi utaje davkov.

Bullockova sicer te dni predstavlja svoj najnovejši projekt, romantično komedijo The Proposal. Sodeč po prvem dnevu predvajanj se Sandri obeta velik prodajni uspeh, saj so samo v petek v ZDA in Kanadi prodali za 12,4 milijona dolarjev vstopnic