Skladba naj bi izšla v naslednjih dneh. Foto: Reuters
Skladba naj bi izšla v naslednjih dneh. Foto: Reuters

Za začetek je iz družbenega omrežja Instagram izbrisal vse namige o tem, da se sploh poznata, na potovanjih pa je bil v zadnjem mesecu velikokrat viden v ženski družbi.

O razhodu sicer še vedno ni javno spregovoril, je pa napisal novo skladbo, ki naj bi govorila ravno o tem - po tovrstnih pesmih je sicer znana Taylor, a tokrat jo je on prehitel. Naslov skladbe je Olé, napisana pa naj bi bila z vidika njenega novega partnerja Toma Hiddlestona.

Čeprav trdi, da se mu Hiddleston zdi povsem super, pa je Harris vseeno mnenja, da ima dekle igralca ovitega okrog prsta.

Besedilo namiguje, da sta se Swift in Hiddleston dobivala že takrat, ko je bila ona še vedno v razmerju s Harrisom.

"Prijateljem nočeš povedati nič o meni. Na spletu vidim, da si dobro dekle, ki s fantom hodi na potovanja. Si pozorna, še naprej se pretvarjaš. Moje ime pa imaš skrito v telefonu, da me lahko pokličeš, ko gredo stvari narobe," je le del besedila, ki ga bo v skladbi sicer pel John Newman, poroča Vanity Fair.

"Kmalu vam bova predstavila novo skladbo," je Newman zapisal na družbenem omrežju Twitter. Video za skladbo sta glasbenika snemala v Mehiki, iz snemanja pa sta objavila tudi več fotografij.