Cardi B je imela pred kratkim nastop v Las Vegasu. Po družbenih omrežjih pa je zakrožil videoposnetek, v katerem je vidno, kako ena izmed članic občinstva med pesmijo Bodak Yellow (Money Moves) raperko polije s svojo pijačo.

Čeprav je bila 30-letnica sprva presenečena nad tem, kar se je zgodilo, jo je hitro popadla jeza. Domnevni oboževalki tako ni ostala dolžna in z njo hitro obračunala – nanjo je začela kričati in potem v njo vrgla kar svoj mikrofon. Za neznanko, ki se je sicer hitro začela opravičevati, so poskrbeli tudi varnostniki, poroča CNN.

Posnetek je hiphopovska zvezdnica delila tudi na svojih družbenih omrežjih.

Cardi B, s pravim imenom Belcalis Marlenis Almánzar Cephus, je sicer zadnja žrtev nevarnega trenda, ki prevladuje na koncertih v zadnjem času in vključuje metanje naključnih predmetov v nastopajoče. V zadnjih tednih je na primer Drake okaral oboževalca, ki je na oder vrgel elektronsko cigareto, Bebe Rexho je poškodoval mobilni telefon, ki ji ga je nekdo vrgel v obraz, neka oboževalka je med koncertom P!nk na oder zalučala pepel svoje mrtve matere, na oder Lila Nasa X-a je priletela spolna igračka, skrivnostni predmet je Harryja Stylesa zadel v bližino očesa.