Skupaj imata že dva otroka. Foto: AP
Skupaj imata že dva otroka. Foto: AP

Ameriška raperka Cardi B je leta 2020 zaradi "nepopravljivo uničenega" zakona vložila zahtevo za ločitev od 32-letnega hiphoperja Offseta. Čeprav sta se kasneje sicer spet znašla v objemu drug drugega, pa je decembra 2023 glasbenica spet naznanila razhod. Zdaj je 31-letnica znova oddala vlogo za ločitev.

Po zatrditvi tiskovnega predstavnika 31-letnice, konec zakona ni posledica kakršnega koli posebnega incidenta – krožile so tudi govorice o nezvestobi – ampak se je ta "kuhal" že dlje časa. Obenem je poudaril, da ni zamer – to naj bi bila prijateljska in sporazumna odločitev.

Cardi B naj bi zahtevala primarno skrbništvo nad njunima otrokoma, šestletno hčerko Kulture Kiari in dvoletnim sinom Wavom Setom.

Zvezdnica, s polnim imenom Belcalis Marlenis Almánzar, novice sicer ni neposredno komentirala, je pa na družbenih omrežjih kmalu objavila fotografijo, na kateri je razkrila nosečniški trebušček. "Z vsakim koncem pride nov začetek," je zapisala v objavi in tako naznanila, da pričakuje že tretjega otroka, poroča AP.

"Prinesel si mi več ljubezni in življenja, predvsem pa si obnovil mojo moč," je izrazila svojo hvaležnost še nerojenemu otroku in njegovima sorojencema. "Ti ter tvoja brat in sestra ste mi pokazali, zakaj je vredno vztrajati," je še delila o tem, kako se spopada z življenjskimi preobrati in preizkušnjami.

Zvezdniški par je zaroko naznanil oktobra 2017, šele kasneje pa je v javnost pricurljala novica, da sta se že mesec dni pred tem na skrivaj poročil v Atlanti.

Offset, z uradnim imenom Kiari Cephus, ki je bil sicer tudi del raperske skupine Migos, ima sicer iz prejšnjih razmerij 14-letnega sina Jordana, osemletnega Kodyja in devetletno hčerko Kaleo MArie.