"Komaj čakava, da junija pozdravimo našo deklico," je Danka veselo novico razkrila na družbenih omrežjih, kjer je objavila fotografijo ultrazvoka, okoli nje pa je par otroških športnih čevljev in igrača.

Pod objavo se je usul plaz čestitk, med drugim je lepe besede nekdanji kolegici namenila tudi Belgijka Kim Clijsters.

Caroline Wozniacki je teniški lopar odložila po Odprtem prvenstvu Avstralije leta 2020.

Sorodna novica Caroline Wozniacki se je poročila pod toskanskim nebom

Wozniackijeva je ob novici o upokojitvi zapisala, da se bo v prihodnje posvetila družinskemu življenju. Leta 2019 se je poročila z nekdanjim prvakom Lige NBA. Po koncu športne kariere se je posvetila ozaveščenosti o avtoimunskih boleznih, med njimi revmatoidnem artritisu, ki je tudi njej med 14-letno kariero povzročal preglavice.

Poleg edine zmage na turnirjih za grand slam je osvojila tudi zaključni turnir serije WTA v Singapurju leta 2017, trikrat pa je nastopila na olimpijskih igrah. Na turnirjih serije WTA Premier Mandatory je bila najboljša v Indian Wellsu leta 2011 in v Pekingu v letih 2010 in 2018.

Z 20 leti je oktobra 2010 zasedla vrh lestvice WTA, nato pa so se začele težave s poškodbami. Uspela ji je izjemna vrnitev med najboljše, ki jo je kronala v finalu v Melbournu leta 2018, ko je s 7:6, 3:6 in 6:4 premagala Simono Halep po dveh urah in 49 minutah v veliki vročini v Rod Laver Areni.