Jim Carrey je pred leti priznal, da trpi za depresijo. Odkar je z Jenny, bolj optimistično gleda v prihodnost. Foto: EPA
Jim Carrey je pred leti priznal, da trpi za depresijo. Odkar je z Jenny, bolj optimistično gleda v prihodnost. Foto: EPA
Jim Carrey in Jenny McCarthy
Jenny in Jim si prstanov ne nameravata izmenjati. Jim verjame v življenje na koruzi. Foto: EPA

Igralec bo v priročniku z bralci delil modrosti o tem, kako se v življenju spopadati s stresom. "To so samo moja razmišljanja o različnih stvareh. Razkril bom samo tisto, v kar verjamem. Osnovna ideja je preprosta - v življenju se največkrat razburjamo zaradi stvari, ki bi se jim zlahka izognili, če bi bili nanje pripravljeni. Ko se na primer usedemo v avto, moramo pričakovati, da bodo na cesti zastoji. To bi morali popolnoma normalno sprejeti." Carrey, ki je v filmih velikokrat igral nevrotike, naj bi knjigo že ponujal založnikom.

Če ni poroke, ni ločitve
No, morda je eden njegovih načinov, kako se izogniti stresu, tudi izogibanje poroki. Igralec, ki je bil poročen že dvakrat, pravi, da se s svojo veliko ljubeznijo, Jenny McCarthy, ne nameravata poročiti. "Ne, nikoli se ne bova poročila, zato se nikoli ne bova ločila. To je fantastično," pravi 45-letni Jim. Carrey in nekdanja Playboyeva zajčica Jenny sta svojo zvezo javnosti razkrila lani. Jim je o lepotički pred kratkim povedal: "Ona je čudovito dekle in veliko globlja je, kot ji pripisujete mediji. Njena prihodnost je zelo vznemirljiva."

O razmerju z Jenny pa je povedal še, da pred nekaj leti njuna zveza ne bi mogla biti tako dobra. "Bil sem v veliko zvezah in mislim, da sem v njih ugotavljal, česa nočem. Zdaj razmišljam o tem, kaj hočem," pravi Carrey.

Dva zakona sta bila dovolj
Jim ima s prvo ženo Melisso Womer 19 let staro hčer. Pozneje je bil poročen še z igralko Lauren Holly. Jenny pa ima z režiserjem Johnom Asherjem, od katerega se je ločila leta 2005, štiri leta starega sina.