Victoria je v svojem prvem nastopu v Ameriškem idolu razočarala. Foto:
Victoria je v svojem prvem nastopu v Ameriškem idolu razočarala. Foto:
Victoria Beckham
Različne velikosti oprsja Victorie.

Najbolj naj bi motil Victoriin videz, saj je videti preveč suhljata. V časopisu Los Angeles Times so zapisali, da se je Vic zelo dobro ujela s sodnico Karo DioGuardi, vendar je bil njen videz preprosto preveč odbijajoč. Newyorški časopis The Village Voice's pa je poudaril, da Beckhamova ni bila primerna za bližnje kadre in ni imela nikakršnih komentarjev. Washington Post se je obregnil ob njeno črno čipko na glavi, za katero so trdili, da jo je verjetno našla v babičini omari.

Nekdanja spajsica je našla podporo le v enem kritiku, ki je trdil: "Vedno sem mislil, da je Victoria Beckham prevzetna in nedostopna, ampak očitno je bil to napačen vtis. Spoznal sem, da je do tekmovalcev prijazna in jih rada podpira." Pohvalil jo je tudi sodnik Randy Jackson, ki ji je nadel psevdonim Lady V, za katerega upa, da ga bo uporabljala.

Nekateri sodniki pa so imeli nekoliko ironične pripombe. Ko je tekmovalka Janet McNamara sodnico Karo DioGuardi zamenjala z nekdanjo sodnico Paulo Abdul, so jo vprašali še, kdo je gostujoča sodnica. Janet je odgovorila: "To je ... Victoria Beckham. Žena David Beckhama." Kara je nato Victorii v smehu dejala: "To je vse, kar si, ljubica. Oprosti."

Victoria kritizira Simona Cowella
Posh spice pa jim ni ostala dolžna in je tudi sama izrazila svoje mnenje. Slavnemu Britancu Simonu Cowellu, ki po koncu sezone zapušča oddajo, je očitala, da je bil nesramen do nadebudnega mladeniča Bosa Mora. Simon je namreč njegov nastop komentiral kot dolgočasnega. Vic je hitro nasprotovala in dejala: "Meni se ne zdi čisto nič dolgočasen."

Simonova reakcija na to je bil glasen vzdih in jezen izraz na obrazu. Victoria pa se ni pustila zmesti. Vprašala ga je: "Zakaj to delaš? To zavijanje z očmi?" Razložila mu je, da je za nastop potrebno veliko živcev in poguma, da stopiš pred sodnike.

Vic je zanikala govorice, da bo postala redna sodnica v oddaji, in poudarila, da ji je všeč le občasno pojavljanje. Svoje delo sodnice je opisala tako: "Videla sem veliko talentov in biti del pri uresničevanju sanj je zame zelo vznemirjajoče. Sem zelo duhovna oseba in menim, da dobiš nazaj to, kar daš. Verjamem v pozitivno, zato tudi če nekdo ni bil imeniten, je imel mogoče obut lep par čevljev in to sem zelo cenila. Pri večini ljudi najdem nekaj dobrega." 35-letnica je priznala, da je bila pred oddajo zelo živčna, saj ni želela poteptati nikogaršnjih sanj.

Naravni videz
Poleg negativnih kritik so se na spletnih straneh pojavile še fotografije spajsice z nekoliko zmanjšanim oprsjem. Ko je prišla po mlajša sinova v šolo, je bila, za njo nenavadno, oblečena v kavbojke in preprosto črno majčko brez rokavov, v kateri je bila videti bolj naravno kot običajno.