Justina so opazili v  Diddyjevem lamborghiniju. Foto: EPA
Justina so opazili v Diddyjevem lamborghiniju. Foto: EPA

Diddy je Justinu svojega belega gallarda spyderja obljubil že pred časom. Dejal mu je, da mu bo avtomobil podaril, ko bo dovolj star za vožnjo. Justin je sicer 16 let dopolnil že 1. marca, obljubljeno darilo pa je očitno prejel te dni. Mladega pevca so namreč opazili, kako se je s prijateljem pripeljal v trgovino.

Bieber, čeprav se ne ve, ali je avtomobil dobil v trajno last ali le začasno, je presenečen nad Diddyjevo izpolnitvijo obljube. "Dejal je, da mi bo, ko bom dopolnil 16 let, podaril svojega lamborghinija. Seveda tega nisem pričakoval, mislil sem, da le govori," je za People pojasnil mali/mladi zvezdnik.

Usher mu je za rojstni dan podaril že roverja
Svoj avtomobil sicer že ima. Njegov glasbeni "boter" Usher mu je namreč za rojstni dan podaril roverja. V začetku meseca je bil Justin razglašen za najbolj iskano ime na spletu. Kanadski deček je sicer zaslovel s pomočjo youtuba, kamor je njegova mama leta 2006 začela obljavljati vidoposnetke sinovega petja. Še pred izidom prvega albuma My World je nabral več kot 40 milijonov klikov na spletu, sedem njegovih singlov je že bilo med top 100 skladbami Billboardove lestvice. Bieber pa je tudi najmljaši glasbenik po mlademu Stevieju Wonderju leta 1963, ki se mu je uspelo zavihteti v sam vrh lestvice najbolje prodajanih albumov v ZDA.