Nikoli več noče hujšati zgolj zaradi službe. Foto: Reuters
Nikoli več noče hujšati zgolj zaradi službe. Foto: Reuters
amy schumer
"Če si ženska v Hollywoodu, ki tehta več kot 63 kilogramov, bodo gledalce bolele oči." Foto: Reuters

"Pred filmom Razuzdanka so mi razložili, da če igralka tehta več kot 63 kilogramov, bodo gledalce bolele oči," je razložila v oddaji The Jonathan Ross Show. Dodala je, da je takrat podlegla pritisku in pred začetkom snemanja precej shujšala. Tovrsten pritisk je po njenem mnenju zelo pereča težava, ki bi se je morali lotevati precej resneje.

Zdaj je trdno odločena, da nikoli več ne bo hujšala zgolj zaradi vloge v filmu ali seriji. "Nekatere najbolj boleče stvari občasno res postanejo smešne. A iz lastnih napak sem se naučila, da ni vedno tako."

Dejavna v svetu stand up komedije
Komičarka vsako novo šalo pred prvim nastopom pove svoji sestri Kim Caramele. "Ko ji povem kakšno šalo, mi kar neposredno reče, da je zanič. Takrat ji vedno rečem, da nima prav. Potem šalo preizkusim pred občinstvom in ugotovim, da je imela sestra v bistvu prav in da je šala res grozna."

Igralka je bila sicer rojena v precej premožno družino, saj je bil njen oče lastnik precej velike trgovine s pohištvom. A ko je bila še otrok, je šlo njegovo podjetje v stečaj.

"Bila sem eden izmed tistih bogataških otrok. Potem pa smo kar naenkrat izgubili vse. Zato sem se v zadnjih letih, ko sem si ustvarila lastno kariero, naučila, da moram ostati skromna ne glede na vse," je sklenila.