Celine ima res izjemen glas. Foto: EPA
Celine ima res izjemen glas. Foto: EPA
Bo tudi Cher privabila toliko gledalcev kot Celine? Foto: EPA

To je njena največja želja, toda z možem, glasbenim producentom Renejem Angelilom, sta se dogovorila, da bosta družino povečala, potem ko se bo iztekla njena pogodba, ki jo zavezuje, da ima skoraj vsak večer nastop v Caesars Palaceu v mestu luči.

"Čim prej bi rada imela naraščaj, a tako pogosto nastopati z nosečniškim trebuščkom se mi ne zdi primerno, tudi mojemu zdravju ne bi koristilo. Raje delam vsako stvar posebej, in to stoodstotno. Tako bom najprej opravila vse nastope, nato pa se bom posvetila materinski vlogi."

Las Vegas, nasvidenje!
Celine, Kanadčanka s francoskimi koreninami, pa se bo kljub temu težko poslovila od lasvegaškega odra, ki je bil nekaj mesecev njen drugi dom. "Čeprav bom tu nastopala še skoraj eno leto, imam že občutek, da se približuje konec nečesa lepega in nepozabnega. Slovo bo grenko-sladko in že zdaj vem, da bo trajalo kar nekaj časa, da se bom odvadila tukajšnjega vzdušja in občinstva."

Celine bo v Las Vegasu nadomestila legendarna Cher, ki bo z nastopi zaslužila okroglih 60 milijonov dolarjev. Organizatorji načrtujejo, da bi za njen šov zgradili celo posebno dvorano.