Divji prepir med Charliejem in Brooke je končal na straneh policijskega zapisnika. Foto: EPA
Divji prepir med Charliejem in Brooke je končal na straneh policijskega zapisnika. Foto: EPA
Charlie Sheen
44-letni zvezdnik z nožem je sin slavnega igralca Martina Sheena. Foto: EPA

Ameriški mediji so se namreč dokopali do policijskega zapisnika, narejenega ob Charlijevi aretaciji, ob branju katerega človek pomisli, da je 44-letni zvezdnik zaigral v preveč akcijskih filmih. Sheen naj bi namreč svojo ženo, ko ga je prosila za ločitev, med prepirom potisnil na posteljo, jo začel daviti, ji na vrat pritisnil nož, ob tem pa si privoščil še filmsko grožnjo: "Le boj se! Če boš komu povedala za to, te bom dal ubiti. Poznam nekaj nekdanjih policistov, ki jih lahko najamem, da opravijo ta posel in pri tem ne pustijo niti sledu."

Tak govor, ki požene strah v kosti, bi Sheenu lepo pristajal v njegovi filmski uspešnici Tjulni (Navy Seals) iz leta 1990, ko je blestel kot mornariški poročnik Hawkins. A očitno tudi v resničnem življenju Sheen, mož in oče petih otrok, težko brzda svoj temperament. Živce je torej za božič popolnomna izgubil ob svoji tretji ženi, a tudi s svojo drugo ženo, igralko Denise Richards, je imel precej buren odnos in še burnejši ločitveni postopek. Denise je na sodišču predložila dokaze o njegovem besednem nasilju, zlorabi mamil, zasvojenosti z igrami na srečo in tako celo za nekaj časa dosegla sodno prepoved približevanja.

Charile ima svojo različico
Prav grenke spomine na ločitveno vojno z Denise pa je Charlie zdaj uporabil kot izgovor za svoj izbruh nad Brooke. "Ko mi je predlagala ločitev, se mi je stemnilo pred očmi, saj sem se spomnil na vse tegobe svojega prejšnjega ločitvenega postopka. Z Brooke sva si med prepirom oba izmenjala nekaj klofut in pred njo sem zlomil očala," je svojo različico dogodka opisal slavni igralec.

Zgodba bo svoj epilog dobila tudi na sodišču, kjer se mora Charlie zglasiti 8. februarja. Takoj po incidentu so igralca sicer že priprli, a je tam ostal borih osem ur, saj je po plačilu varščine 5.900 evrov hitro odkorakal na prostost.