Par se je zaročil lani junija, Charlie pa je Brooke podaril zaročni prstan vreden pol milijona ameriških dolarjev. Foto: EPA
Par se je zaročil lani junija, Charlie pa je Brooke podaril zaročni prstan vreden pol milijona ameriških dolarjev. Foto: EPA
Charlie Sheen in Denise Richards
Nekoč sta veljala za srečen hollywoodski par, danes pa drug o drugem ne najdeta ravno veliko pohvalnih besed. Foto: EPA

Par se je poročil na majhni slovesnosti v Los Angelesu, povabila pa sta le 60 najbližjih sorodnikov in prijateljev.

Čeprav naj bi si 30-letna nevesta želela sprehoditi do oltarja v velikem slogu, naj bi Charlie vztrajal, da je poroka skromna in njegova je tudi obveljala. Vendar se je med gosti vseeno našlo nekaj znanih imen, med njimi je bil tudi zapeljivi Eric Dane z ženo, ki ga bolje poznamo po vlogi McSteamy v nadaljevanki Talenti v belem.

Zdaj, ko je poroka mimo, pa naj bi par že razmišljal o razširjanju družine, "Brooke bi najbolj razveselilo, če bi čim prej zanosila," je dejal njun skupen prijatelj.

Denise pozabila na stare zamere?
Za Charlija Sheena je to že tretji zakon, najbolj razvpit pa je bil njegov drugi z Denise Richards. Ni skrivnost, da Charlie in Denise Richards po ločitvi nista ostala v najboljših odnosih, saj v javnost prihajajo vedno nove zgodbe, kako grdo naj bi ravnala drug z drugim. Kljub temu pa je nekdanje Bondovo dekle le poskrbelo za prijazno gesto za Charlijev usodni dan. Obljubila je, da bo mladoporočencema poslala darilo, a le v imenu hčerk.

Denise se sicer ni udeležila poroke, sta pa tam bili hčerki iz njunega zakona, štiriletna Sam in triletna Lola. Igralka je že lani dokazala, da zna pozabiti na vse grde reči, ki sta si jih med umazano ločitvijo izrekla z bivšim možem, saj je paru ob njuni zaroki zaželela najlepše želje.

Charlie je v devetdesetih bil znan predvsem po svojem divjem zasebnem življenju, priznal je, da je veliko denarja zapravil tudi za prostitutke, saj je bil redna stranka verjetno najbolj znane prodajalke ljubezni Heidi Fleiss.