Se je romanca izpred kamer prenesla tudi resnično življenje? Foto:
Se je romanca izpred kamer prenesla tudi resnično življenje? Foto:
Charlize Theron, Keanu Reeves
Charlize Theron in Keanu Reeves sta se skrivala pred paparaci. Foto: Daily Mail
Cameron Diaz, A-Rod
Cameron s torbami, A-Rod pa z dežnikom. Foto: Daily Mail

Charlize in Keanu sta že bila ljubimca, vsaj na filmskem platnu. Zdaj pa si naklonjenost očitno izkazujeta tudi, ko so kamere ugasnjene. Ameriški paparaci so namreč par ujeli, ko je skupaj zapuščal neko restavracijo na Beverly Hillsu.

Charlize, ki je na začetku leta končala šestletno razmerje s Stuartom Townsendom, naj bi Keana objemala, njene roke pa so menda zašle tudi pod njegovo jakno. Ko je parček, ki se je s poljubi in objemi poslavljal kar nekaj časa, ugotovil, da so ju fotografi zasačili, sta hitro odtegnila roke drug od drugega.

Doslej sta ljubimca igrala v dveh filmih
34-letna lepotica z južnoafriškimi koreninami in 11 let starejši Reeves sta ljubimca na velikem platnu igrala dvakrat - leta 1997 v filmu Hudičev odvetnik (The Devil’s Advocate), štiri leta pozneje pa v romantični drami Sladki november (Sweet November). Reeves doslej ni bil nikoli poročen, njegovo dekle Jennifer Syme je leta 2001 umrla v prometni nesreči, dve leti po tem, ko se jima je rodil mrtev otrok.
Par tudi Cameron in A-Rod?
Hollywood pa je očito "bogatejši" še za en svež parček. Paparaci so namreč ujeli igralko Cameron Diaz, ko je (vsaj poskušala) skrivaj zapustiti domovanje slavnega igralca bejzbola Alexa Rodrigueza. Nad obleganjem njegovega stanovanja ni bil navdušen niti A-Rod, ki se je kljub sončnemu vreemenu pred fotografi skrival za črnim dežnikom.

37-letna igralka je pri A-Rodu očitno prespala (s seboj je imela tudi nekaj prtljage), njuna romanca pa naj bi se "vlekla" že od februarja, ko so ju fotografi prvič ujeli med divjim plesom na zabavi Super Bowla v Miamiju.

Čeprav so mediji v zanjem času pisali, da naj bi se Diazova spet zbližala z nekdanjim, Justinom Timberlakom (ta se je pred kratkim po treh letih razšel z Jessico Biel), nekateri pišejo, da zveza z A-Rodom, čeprav jo skušata skriti pred javnostjo, postaja vse resnejša. Morda pa je k lažji odločitvi Diazove pripomogel tudi Justin, ki se je menda vrnil v Jessicin objem.