Mnogi se sprašujejo, zakaj je nogometaš konstantno varal eno najlepših žensk na svetu. Foto: Daily Mail
Mnogi se sprašujejo, zakaj je nogometaš konstantno varal eno najlepših žensk na svetu. Foto: Daily Mail
Ashley in Cheryl
Cheryl se želi od nogometaša ločiti čim hitreje. Foto: EPA

V nasprotju s številnimi zvezdniki, ki po ločitvi javno perejo umazano perilo, britanska pevka ne želi javno govoriti o zakonu s slavnim nogometašem. Prelestna lepotica tako zahteva od svojega kmalu nekdanjega moža, ki jo je prevaral z nekaj ženskami, da do konca življenja ne sme javno spregovoriti o njuni ljubezenski zvezi.

"Ne želim ga niti videti niti slišati"
Med drugim naj bi Cheryl zahtevala, da Ashley šest mesecev po ločitvi ne sme z njo nikakor vzpostaviti stika - 29-letnika ne želi niti videti niti slišati. Tweedyjeva, ki ni podpisala predporočne pogodbe, se od drugih zvezdnic razlikuje tudi po tem, da ne želi od svojega moža skorajda ničesar.

Čeprav strokovnjaki ocenjujejo, da Ashleyjevo bogastvo znaša deset milijonov britanskih funtov, Cheryl po besedah prijateljev ne bo zahtevala polovice bogastva. Pevka naj bi želela le, da ji nogometaš zapusti njun skupen dom, ki naj bi bil vreden šest milijonov funtov. Cheryl želi z možem imeti čiste račune, zato naj bi možu celo izplačala polovico vrednosti razkošne vile.

Ashley varal Cheryl od prvega dne?
Čeprav so nekateri upali, da bo Cheryl znova oprostila možu skok čez plot, se to ni zgodilo. Kaplja čez rob trhlemu zakonu je bilo namigovanje, da je Ashley varal Cheryl vse od prvega dne. Medtem ko je poroka med pevko in nogometašem trajala kar dva dni, si pevka, z dekliškim priimkom Tweedy, želi, da bi se njuna ločitev končala čim prej.

26-letnica z možem ne želi voditi ločitvenega boja na sodišču, temveč si želi hitre in diskretne ločitve. Če se bo Ashley strinjal s zahtevami Cheryl, naj bi bil postopek za ločitev, za katerega sta se odločila zaradi nepremostljivih razlik, končan do konca poletja.