Poročila sta se leta 2019. Foto: AP
Poročila sta se leta 2019. Foto: AP

Družina Chrisa Pratta in Katherine Schwarzenegger naj bi se kmalu povečala za enega člana. Zakonca, ki sta se poročila junija leta 2019, naj bi namreč po poročanju neimenovanega vira za People pričakovala tretjega skupnega otroka.

45-letni ameriški igralec in 34-letna pisateljica imata skupaj sicer že dveletno hčerko Eloise Christino in leto starejšo Lylo Mario.

Zvezdnik je sicer tudi oče 11-letnemu sinu Jacku, ki ga ima z nekdanjo ženo Anno Faris. Z njo je bil sicer poročen osem let, za ločitev naj bi bile krive nepremostljive razlike.

V zadnjem času par na družbenih omrežjih sicer pogosto deli utrinke z družinskih izletov, kot je obisk kmetije in živalskega vrta.

Lanskega marca je Schwarzenegger spregovorila o tem, kako ji uspeva ohranjati ravnovesje med različnimi področji svojega življenja. "Zdi se mi, da na Instagramu vidimo mame, ki pravijo, da vse delajo same. Sama pa si rečem, da tega nočem," je iskreno dejala in dodala, da se rada zanese na svojo sestro, mamo in prijateljice ter jih, ko to potrebuje, prosi za pomoč in razumevanje.