Chrissy Teigen, John Legend. Foto: Reuters
Chrissy Teigen, John Legend. Foto: Reuters

Manekenka, ki je konec leta 2020 izgubila otroka, kar je razkrila na Instagramu, je na istem omrežju delila novico, da je končala postopke oploditve z biomedicinsko pomočjo. Kot je povedala prejšnji mesec, se je odločila za zunajtelesno oploditev – in vitro fertilizacijo (IVF).

"Vse je dobro. Končala sem z IVF-delom, počutim se veliko bolj zdravo in bolje," je povedala na podelitvi hollywoodskih lepotnih nagrad za Entertainment Tonight.

Na Instagramu je tudi delila fotografijo injekcije, pripisala je: "Gremo znova."

Sledilce je obenem prosila, naj je ne sprašujejo več, ali je noseča, saj je le napihnjena. "Ponižno vas prosim, da nehate spraševati, ali sem noseča. Vem, da to sprašujete z dobrimi nameni, ampak grozno je to slišati, ker sem ravno nasprotje noseče!" Nadaljevala je: "Pa tudi, prosim, nehajte spraševati ljudi, kogar koli, ali so noseči." Sledilcem je obljubila, da jih bo obvestila, če zanosi.

Zvezdnica je znana po svoji neposrednosti na družbenih omrežjih. Številni so jo kritizirali po spontanem splavu, češ ker je nekaj tako zasebnega, kot sta splav in fotografije mrtvega otroka, javno objavila.

"Tistim, ki imajo kaj negativnega povedati glede fotografij, naj povem, kako zelo me briga, da fotografije sovražijo. Kako zelo me briga, da je to nekaj, česar vi ne bi storili. Jaz sem to preživela, jaz sem se odločila objaviti, predvsem pa te fotografije niso za nikogar drugega kot za tiste, ki so prestali isto ali pa se sprašujejo, kako je doživeti nekaj takega. Te fotografije so samo za tiste, ki jih potrebujejo. Kaj si mislijo drugi, mi ni mar."

Chrissy je s pomočjo zdravljenja z IVF-jem spočela prva dva otroka – danes petletno hčerko Luno Simone in triletnega sina Milesa Theodora –, sin, ki ga je izgubila v spontanem splavu, pa je bil spočet po naravni poti.