Cristiana ste za najlepšega nogometaša zadnjega svetovega prvenstva v nogometu izbrali tudi obiskovalci naše spletne strani. Foto: EPA
Cristiana ste za najlepšega nogometaša zadnjega svetovega prvenstva v nogometu izbrali tudi obiskovalci naše spletne strani. Foto: EPA

Angleški tabloid News of the World je v nedeljski izdaji opisal novo divjo noč odličnega nogometaša in deklet na poziv. Chistiano se je s svojim prijateljem med gostovanjem v Italiji odpravil v znan rimski nočni klub Divafutura.

Fanta sta tam spoznala dve prostitutki, Cristiano pa se je odločil, da ne bo zapravljal časa, zato jima je plačal za celonočno spremstvo in vesela družba je odšla v bližnji hotel Hilton, kjer so izmenično seksali vse do jutra. Če se bo ponovila zgodba izpred nekaj mesecev, ko si je Cristiano v spremstvu dveh soigralcev privoščil orgijo kar s petimi prostitutkami, bodo na dan spet prišle pikantne podrobnosti vroče noči z 22-letnim nogometašem.

Ljubi lepotice s televizije
Chistiano je s svojo rimsko dogodivščino spet spravil v bes svojega trenerja Alexa Fergusona in tudi svoje novo dekle, portugalsko voditeljico oddaje za otroke, Carolino Patroncinio. Carolina in Cristiano sta par komaj mesec dni, skupaj naj bi tudi silvestrovala, Carolina je tako še ena v vrsti lepotic z malih ekranov, ki jih je osvojil seksi nogometaš. Pred njo so se zvrstile že Merche Romero, Gemma Atkinson in Luciana Abreu. Ali mu bo Carolina nočni izlet s predstavnicama najstarejše obrti na svetu oprostila ali ga bo dala na čevelj, pa še ni znano.