Pevka ni izjavila, da je debeluška. Foto: EPA
Pevka ni izjavila, da je debeluška. Foto: EPA

V intervjuju za revijo Billboard je svetlolaska spregovorila o uspehu oddaje The Voice, svojem novem albumu in o tem, da je preveč zaposlena, da bi si ogledala, kaj njena kolegica Britney Spears počne v oddaji Faktor X. Ni pa govorila o svoji teži ...

Kot smo poročali, naj bi Christina dejala: "Med promocijo in turnejo Stripped sem se zredila za približno sedem kilogramov, zato so na založbi sklicali resen krizni sestanek o tem, koliko negativne pozornosti je pritegnila moja teža. V bistvu so mi rekli, da bi moja nova podoba lahko prizadela veliko ljudi, tako v glasbeni produkciji kot v ekipi na turneji, saj v primeru moje debelosti ne bi prodali plošč ali vstopnic." A takrat je bila mlada, zato je na hitro shujšala in je bila do promocije in turneje Back to Basics že "suha kot zobotrebec", naj bi še dodala.

Pevkin predstavnik za odnose z javnostmi pa je zdaj zatrdil, da je vse, kar so mediji zapisali v povezavi z izjavami o njeni teži, neresnično in da Aguilera tega nikoli ni izrekla. To je razvidno tudi iz intervjuja v reviji Billboard, kjer ta del pogovora ni objavljen, zato tudi ni jasno, ali resnično obstaja. Znana spletna stran o slavnih People se je zaradi objave neresničnih izjav že javno opravičila.