Russell Wilson in Ciara sta skrivaj skočila v zakonski jarem. Foto: Reuters
Russell Wilson in Ciara sta skrivaj skočila v zakonski jarem. Foto: Reuters

Ameriška zvezdnika sta se izognila ameriškim medijem in se odpravila na Otok, kjer sta se poročila v krogu najbližjih prijateljev in svojcev.

Po vrnitvi v ZDA se je Russell že vrnil k delovnim obveznostim, povezoval je podelitev nagrad Kids Choice Awards, kjer so nagradili najboljše ameriške športnike, ob tej priložnosti pa je tudi razkril nekaj podrobnosti o poroki. Na vprašanje, kako jima je s Ciaro uspelo poročni obred skriti pred radovednimi očmi javnosti, je odgovoril, da je bil pri tem ključen seznam gostov: "Povabili smo 100 ljudi, bližnje prijatelje in družinske člane, ki jim zaupava in za katere smo vedeli, da ne bodo informacij prodali medijem."

Poroka je potekala pred dnevi v dvorcu Peckforton, ki stoji na robu istoimenske vasice v okrožju Cheshire. Podajalec ekipe Seattle Seahawks je povedal, da je bilo poročno slavje nepozabno, za razpoloženje pa je med drugim poskrbela ameriška skupina Earth, Wind & Fire.

Ciara je nosila Cavallijevo poročno obleko, med osmimi družicami pa sta bili tudi La La Anthony (žena slavnega košarkarja Carmela Anthonyja) in pevka Kelly Rowland, med svati pa je bila še ena Ciarina pevska kolegica Jennifer Hudson.

27-letnega Russlla in tri leta starejšo Ciaro so prvič skupaj opazili na zabavi NBC-jevega šova I Can Do That aprila lani, premierno pa sta se kot par predstavila na večerji v Beli hiši, ki jo je ameriški predsednik Barack Obama organiziral v čast japonskemu premierju Šinzu Abeju in njegovi ženi Akie.

Pevka ima 21-mesečnega sina po imenu Future Jr., ki se je rodil v zvezi z raperjem Futurjem.

We are The Wilsons!

A photo posted by Ciara (@ciara) on Jul 6, 2016 at 1:47pm PDT

#TheWilsons Photo Cred @DennisLeupold

A photo posted by Ciara (@ciara) on Jul 8, 2016 at 2:31pm PDT

When You Know You're Fresh.... #GiorgioArmani Custom Suit For The Big Day. #MyBoys

A photo posted by Ciara (@ciara) on Jul 9, 2016 at 10:48pm PDT

W's Up!....#MyGirls

A photo posted by Ciara (@ciara) on Jul 16, 2016 at 10:23am PDT

Hubby and Bro.

A photo posted by Ciara (@ciara) on Jul 16, 2016 at 10:29am PDT