Cindy je vso kariero veljala za naravno lepotico. Foto: EPA
Cindy je vso kariero veljala za naravno lepotico. Foto: EPA
Rande Gerber, Cindy Crawford
V Randovem objemu je našla srečo. Foto: EPA

Množice njenih oboževalcev so nad tem razkritjem zelo razočarane. Prav Cindy, ki s Claudio Schiffer, Christy Turlington, Naomi Campbell in Lindo Evangelisto sestavlja skupino manekenk, ki so zaradi uspeha, slave in bogastva prve dobile ime supermodeli, je namreč dolgo zatrjevala, da izjemno lepoto in prožnost kože ohranja s "čudežno mešanico" kavnih zrn in olivnega olja.

Zdaj 40-letna Cindy, ki je od leta 1998 poročena z Random Gerberjem, s katerim imata tudi dva otroka, je imela v nedavnem intevjuju za revijo Gala skrivalnic in izmišljanj očitno dovolj. Prvič je bila povsem odkrita: "Moja koža je res v izvrstnem stanju. Priznam, za to se moram zahvaliti lepotnim kirurgom, saj nočem več lagati sama sebi. Različne kreme in pripravki so učinkoviti le do določene starosti, kar pa zadeva prožnost kože, so edina stvar, na katero se lahko obrnem, vitaminske injekcije botoksa in kolagena."

Njen ključ do lepote
1,77 metra visoka supermanekenka, ki je na začetku modne kariere zaradi podobnosti z nekdanjo manekenko Gio Carangi dobila vzdevek Baby Gia, je še povedala, da lepoto in dobro formo ohranja tudi tako, da živi zelo preprosto in zdravo, kar dela čudeže. Vsak dan spije tudi veliko vode, pazi, kaj je, in redno telovadi.

Legendarna manekenka
Cindy, ki je bila pet let poročena z ljubljencem Američanov, igralcem Richardom Gerom, je v dolgi karieri krasila naslovnice več kot 400 revij, med drugimi tudi naslovnico "modne biblije", revije Vogue.

Še marca je postala obraz kampanje Safe britanskega podjetja Superdrug, v kateri je opozarjala na nevarnosti kožnih bolezni. Izbrali so jo prav zato, ker so bili prepričani, da ni imela niti ene lepotne operacije, tudi sama pa je imela takrat veliko povedati o zvezdnikih, ki nimajo občutka, kdaj prenehati tovrstne posege na telesu in koži. Toliko o zarečenem kruhu ...