Bill se je srečal s Tigrom in mu svetoval, kako prebroditi zakonske težave. Foto: EPA
Bill se je srečal s Tigrom in mu svetoval, kako prebroditi zakonske težave. Foto: EPA

Tiger se je odločil prisluhniti besedam Billa Clintona, čigar afera z mlado sodelavko Monico Lewinsky je ogrozila njegovo kariero in zakon z zdajšnjo ameriško državno sekretarko Hillary Clinton. Po izbruhu afere z Lewinskyjevo leta 1995 je namreč na dan prišlo še nekaj "skokov čez plot" takratnega predsednika ZDA.

Clinton je zdaj s svojimi izkušnjami priskočil na pomoč Tigru in mu svetoval, kako zakrpati zakon, ki so ga razmajali Tigrovi skoki čez plot (teh naj bi bilo najmanj 13), priporočil pa naj bi mu tudi neko kliniko. "Res je, Bill Clinton je govoril s Tigrom in in mu zaželel vse najboljše pri prebroditvi zakonske krize," je za People povedal predstavnik nekdanjega predsednika ZDA Matt McKenn, ki kraja in časa srečanja med Clintonom in Woodsom ni želel razkriti.

Tiger je Clintonu z zanimanjem prisluhnil, saj je bila soproga nekdanjega predsednika pred leti v podobnem položaju kot je zdaj žena zvezdnika golfa, Elin Nordegren. Clintonova pa je kljub prevaram in svetovnemu škandalu ostala ob možu.

V Woodsa verjame tudi Obama
No, v rešitev zakona Woodsa in Nordegrenove pa verjame tudi zdajšnji predsednik Barack Obama. "Ne želim komentirati zasebnega odnosa med Woodsom in soprogo, vendar verjamem, da se lahko vsak izmed nas lahko zazre vase in najde napake, ki jih je mogoče popraviti," je v diplomatskem slogu dejal Obama.