Courtney Love nima več telesa, kakršnega je imela v svojih najboljših časih. Foto: Daily Mail
Courtney Love nima več telesa, kakršnega je imela v svojih najboljših časih. Foto: Daily Mail
Courtney Love
Courney Love leta 1997, ko je brez zadržkov pozirala pred fotografi. Foto: EPA

Na svoji strani v sklopu spletne socialne mreže Myspace.com je Courtney objavila dolgo pismo, v katerem izraža nezadovoljstvo s svojimi ustnicami.

43-letna zvezdnica kljub številnim lepotnim operacijam ostaja nezadovoljna s svojo zunanjostjo. Pred nekaj časa si je v Parizu privoščila operacijo zmanjšanja prsi in spremembo ustnic.

Predvsem ustnice je označila za nepristne, saj nikakor niso več tako polne, kot so bile nekoč. Prav zato razmišlja o ponovnem obisku francoske prestolnice oziroma svojega plastičnega kirurga.

Courtney v krizi srednjih let?
Njeno nezadovoljstvo z videzom pa se ni ustavilo le pri ustnicah. V pismu je razkrila še, da je predebela, posredno pa je za to obdolžila svojo prijateljico Gwyneth Paltrow, ki ji je predlagala makrobiotično dieto.

Courtney je namreč po njenem nasvetu zaposlila kuharja, specialista za makrobiološko prehrano. "Če je kuhal za Gwyneth, se res ne morem zrediti," je bila prepričana Cobainova vdova. A ko je videla fotografije iz fotografiranja za revijo Vogue, je bila naravnost zgrožena. "O moj bog!" je bil njen komentar, ki je več kot zgovoren.