Ni znano, ali je za pevkino slabost kriva droga. Foto: EPA
Ni znano, ali je za pevkino slabost kriva droga. Foto: EPA

Žena pokojnega pevca skupine Nirvana Kurta Cobaina naj bi se počutila slabo in omedlela, vendar pa so jo zdravniki, potem ko so jo pregledali in ugotovili, da ne gre za nič resnega, hitro odpustili iz bolnišnice.

41-letna pevka je omedlela na zabavi v hollywoodskem hotelu Roosvelt, kjer so se zbrali sodelavci zabavne industrije. Na svečani prireditvi ji je postalo slabo, zato je odšla na zrak, kjer je omedlela, njen prijatelj pa je poklical prvo pomoč.

Tiskovna predstavnica policije v Los Angelesu je dejala le, da so malo po polnoči prejeli nujni klic, ni pa želela zaupati podrobnost, če je za pevkino slabost kriva droga.

Kot je znano, je sodišče v Los Angelesu zvezdnico spoznalo za krivo, da je imela v lasti mamila, za kar je bila februarja obsojena na tri leta pogojnega zapora.

Courtney se je zaradi odvisnosti od mamil tudi že zdravila na kliniki. Pevkin odvetnik Michael Rosentein je povedal, da je njegova varovanka pokazala fantastičen napredek pri zdravljenju, vsi njeni testi, ki bi prikazali uživanje mamil, pa so bili negativni.