Portugalski napadalec je spregovoril o trenutku, ko je svojim starejšim otrokom povedal, da se je hči Bella rodila zdrava, medtem ko je sin Angel umrl. "Gio (partnerica Georgina Rodriguez, op. a.) je prišla domov in otroci so začeli spraševati, kje je drugi dojenček, kje je drugi dojenček?"

Po enem tednu sta se odločila, da povesta resnico svojim potomcem. "Bodiva iskrena in poštena do otrok. Recimo, da je Angel, kot mu je ime, šel v nebesa."

To sta tudi storila. Dodal je, da se na njihovem domu vsak dan pogovarjajo o Angelu. "Otroci razumejo, za mizo smo enkrat sedeli in rekli so: 'Očka, to smo naredili za Angela', pokazali so proti nebu. To mi je najbolj všeč, saj je del njihovih življenj. Ne bom lagal svojim otrokom."

Ronaldo je povedal tudi, da je bilo to obdobje zanj in njegovo družino zelo težko. "Piers, verjetno najhujši trenutek, ki sem ga preživel v življenju, odkar mi je umrl oče. Težko je ... Imeli smo precej težke trenutke, ker ne razumemo, zakaj se nam je to zgodilo."

Sorodna novica Ronaldo se počuti izdanega: Izriniti me ne želi le ten Hag, ampak še dva ali trije drugi

Pravi, da se je boril s tem, da je en dvojček preživel, drugi pa umrl. "Nikoli nisem bil vesel in žalosten v istem trenutku. Nikoli nisem tega občutil. Težko je razložiti."

18. aprila je par objavil žalostno novico na Instagramu.

"Z največjo žalostjo sporočava, da je najin fantek umrl. To je najhujša bolečina, ki jo lahko občuti starš. Rojstvo najine hčere nama daje moč, da lahko preživiva z nekaj upanja in sreče." Dodala sta: "Najin fantek, ti si najin angel. Vedno te bova imela rada."

Par, ki ima skupaj petletno hčer Alano. Ronaldo ima sicer še tri otroke, ki jih je rodila nadomestna mati, 12-letnega Cristiana mlajšega ter petletna dvojčka Evo in Matea.