Arnie želi, da David ostane v Los Angelesu. Foto: EPA
Arnie želi, da David ostane v Los Angelesu. Foto: EPA

Za angleškega nogometnega zvezdnika so se v tej zvezni državi odločili, čeprav je pred dnevi, ob vrnitvi iz Milana v Los Angeles, doživel pravi koncert žvižgov navijačev njegovega matičnega kluba LA Galaxy. Ta poteza naj bi pomenila tudi, da znameniti Arnie, rojen v Avstriji, kljub "izletu" v Italijo podpira Beckhama.

V enem izmed prizorov bo David na krasnih losangeleških plažah igral nogomet. Prav s pomočjo zvezdnika naj bi tuji obiskovalci bolj množično začeli prihajati v to državo. Beckhamu je sicer pred leti uspelo v Aziji sprožiti pravo "beckhammanijo", po njegovi zaslugi pa je nogomet v središču pozornosti tudi v ZDA.

Od telefonov do oblačil in pijače
Lepi Beckham je v preteklosti že večkrat nastopil v velikih oglaševalskih kampanjah, spomnimo se le oglasov za Pepsi in Armanijevo spodnje perilo. Pred kratkim se je v oglasu za podjetje Motorola prelevil prav v Terminatorja, ki ga je v filmu upodobil Schwarzenegger, lani pa smo ga lahko v družbi zvezdnic hiphopa Missy Elliott in Estelle videti tudi v Adidasovi kampanji. A to še ni vse - svoj obraz je posobil tudi akciji, s katero želijo v ZDA otroke spodbuditi, naj pijejo čim več mleka. V tej kampanji sta sodelovala tudi Madonna in Mohamed Ali.

Ob 34-letnem Angležu bo Kalifornijo v čim lepši luči v oglasih skušal prikazati tudi igralec Rob Lowe, slovenskemu občinstvu morda najbolj znan iz serije Zahodno krilo.

V galeriji si oglejte nekaj preteklih oglaševalskih "podvigov" Davida Beckhama.